Οι Mastodon στο Game of Thrones!

Αναδημοσίευση από www.evart.gr

mastodon-game-of-thrones

*Περιέχει Spoilers από το τελευταίο επεισόδιο!*

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ένα από τα δημοφιλέστερα metal συγκροτήματα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, μας εξέπληξε ευχάριστα για άλλη μια φορά… Αυτή τη φορά μέσα από τις οθόνες μας! Οι Mastodon φόρεσαν τις στολές των wildlings, έπαιξαν το παιχνίδι και -αν και τελικά «έχασαν»- σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Ερχόμενοι από την μακρινή Ατλάντα οι τέσσερις brutal άνδρες του συγκροτήματος, Brann Dailor, Βrent Hinds, Bill Kelliher και Troy Sanders, κλήθηκαν να εμφανιστούν στη δημοφιλέστατη σειρά του HBO, Game of Thrones, όντας μέλη της φυλής wildlings του Βορρά. Όπερ και εγένετο! To metal κουαρτρέτο εμφανίστηκε στο επεισόδιο που μεταδόθηκε στις 31 Μαΐου στην Αμερική και την 1η Ιουνίου στην Αγγλία, μετά από πρόσκληση του παραγωγού Dan Weiss.

Ο Brann Dailor σε δηλώσεις του είπε: «Ήταν απίστευτη εμπειρία να είσαι guest στα γυρίσματα της επιτυχημένης και αγαπημένης σειράς Game of Thrones. Επίσης, το να δολοφονείσαι ως “άγριος” και να σε γυρίζουν στη ζωή οι White Walkers ήταν πέρα από εκπληκτικό. Παρακολουθούσα τους καλύτερους φίλους μου, Brent και Bill, να σκοτώνονται ακριβώς μπροστά μου, ενώ την ίδια στιγμή με μαχαίρωναν στο στομάχι και μου έκοβαν το λαιμό πολλές φορές, χωρίς να με νοιάζει καθόλου. Με έκανε να αγαπώ να είμαι στους Mastodon ακόμα περισσότερο. Ήμασταν περισσότερο από τυχεροί και είναι τιμή μας να είμαστε μέρος σε μία από τις καλύτερες ιστορίες που έχει μεταφερθεί στην οθόνη – και το catering δεν ήταν κακό!»

Άλλοι μουσικοί έχουν επίσης εμφανιστεί πρόσφατα στο GoT, μεταξύ αυτών οι Will Champion και Sigur Rós των Coldplay. Άλλα συγκροτήματα, όπως οι National και Hold Steady έχουν γράψει μουσική για τη σειρά.

Πηγή

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LordOdy
LordOdy
8 years ago

So… this is how the Winter looks like…. YIKES