Ο επόμενος κακός του The Maze Runner

Ο επόμενος κακός του The Maze Runner

O Aidan Gillen, ο γνωστός Littlefinger του Game of Thrones, ανέλαβε τον ρόλο του Ratman για το επερχόμενο σίκουελ του The Maze Runner, το “The Scorch Trials”. Ο Ratman θα είναι ο βασικός εχθρός των ηρώων στην επόμενη ταινία, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2015. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν αυτό τον Οκτώβριο.
Το The Maze Runner με πρωταγωνιστή τον Dylan O’Brien ανέβηκε στην κορυφή του box office για αυτή την εβδομάδα και η ταινία, που είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, παίζεται αυτή τη στιγμή στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Sissy Michailidou
πηγή: http://www.hollywoodreporter.com

About The Author

Sissy Michailidou Η Σίσσυ είναι φοιτήτρια αυτοματισμού και λατρεύει να αναλύει σειρές και ταινίες. Αν βρεθείτε κατά λάθος στην παρέα της θα σας πει όλα τα spoilers από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που είδε, ακόμα κι αν εσείς είστε clueless επί του θέματος. Ξέρει απέξω αμέτρητους διαλόγους από τα αγαπημένα της επεισόδια / ταινίες όμως όταν ήταν στο σχολείο ποτέ δεν έμαθε αποστήθιση ούτε μισή σελίδα ιστορίας. Πειραματίζεται με το μοντάζ και τη γραφιστική σαν χόμπυ. Φυσικά, για να είναι εδώ της αρέσει να γράφει, ακόμα κι αν σπάνια πια βρίσκει έμπνευση. Αγαπημένο της βιβλίο είναι η “Ιστορία Χωρίς Τέλος” επειδή την εκφράζει όσο κανένα άλλο και θα είναι forever bitter από την αντίστοιχη ταινία που δεν άγγιξε καν τα σπουδαιότερα νοήματα του βιβλίου.
  • Αγαπημένη ταινία:  Inception, αν και πάντα ξαναβλέπει τις αγαπημένες της παιδικές, Lion King, Anastasia, The Incredibles
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Sylvia Plath
  • Παιδικός ήρωας: Hermione Granger, Powerpuff Girls, και η παρέα από τη σειρά βιβλίων “4 1/2 Φίλοι”
  • Αγαπημένο ζώο: πάντα ήθελε γάτα για κατοικίδιο, όμως κατέληξε να έχει σκύλο και κουνέλι
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments