Ο Matthew McConaughey σε συζητήσεις για τον ρόλο του “κακού” στο Dark Tower

ο Matthew McConaughey στο The Dark Tower

Περισσότερο φήμη, παρά είδηση για την ώρα, αλλά φαίνεται πως ο Matthew McConaughey έχει δεχτεί μια πρόταση για να ενσαρκώσει τον Walter Padick, τον βασικό ανταγωνιστή του The Dark Tower, στην κινηματογραφική μεταφορά της Sony.

Ο Padick- γνωστός και ως Randal Flagg- είναι ένας χαρακτήρας που απλά λατρεύεις να μισείς, ο οποίος εμφανίζεται σε αρκετά άλλα βιβλία του Stephen King, με καλύτερο παράδειγμα το The Stand. Στο πρώτο από τα επτά βιβλία του The Dark Tower, με τίτλο The Gunslinger, τον συναντάμε με την μορφή του μυστηριώδους “μαυροντυμένου άντρα”, τον οποίο ο πρωταγωνιστής κυνηγάει στην έρημο.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα αποτελούσαν τόσο ενδιαφέρον γεγονός, αν ο McConaughey δεν είχε, μόλις πέρσι, ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Rust Cohle στην πρώτη σαιζόν του True Detective.

Και, δεν ξέρουμε για σας, αλλά ο υπαρξιακός διάλογος του Roland και του Flagg στα τελευταία κεφάλαια του The Gunslinger, με την φωνή του Rust, ακούγεται σαν κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει.

 

Πηγή: Variety

About The Author

Θάνος Φιλάνης

Ο Θάνος διαβάζει ό,τι πέσει στα χέρια του, προτείνει στους φίλους του περίεργες ταινίες που δεν έχουν ξανακούσει και γράφει με ενθουσιασμό αυτάρεσκα κειμενάκια με θέμα τον εαυτό του. Geek μέχρι το κόκαλο—αν και σπάνια θα τον ακούσεις να το παραδέχεται—είναι γνωστός για την χρήση φράσεων όπως “το βιβλίο ήταν καλύτερο” και “τι, δεν ήξερες ότι είναι βασισμένο σε κόμικ;” Όταν δεν γράφει άρθρα και βιντεάκια για το SpoilerAlert, προσπαθεί να τελειώσει τη σχολή του και φαντασιώνεται το όνομά του σε εξώφυλλα βιβλίων.

  • Αγαπημένη ταινία: Αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα, αλλά το Contact και το Fight Club είναι πολύ ψηλά στη λίστα του.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Κατά καιρούς περνάει από “φάσεις”, αλλά (για να μιλήσουμε με όρους Sex and the City) o Mr Big του είναι ο Neil Gaiman.
  •  Παιδικός Ήρωας: Όταν ήταν μικρός, του άλλαξε τη ζωή ένα βιβλίο για τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου. Ναι, είναι geek, το ξεκαθαρίσαμε αυτό.
  • Αγαπημένο Ζώο: Πλατύποδας (Ornithorhynchus anatinus). Είναι πάπια; Είναι κάστορας; Ποιος ξέρει; Όπως και να ‘χει είναι cool.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments