Ο Thor είναι γυναίκα!?

thor-thor

Ο κόσμος αλλάζει και τίποτα δε μένει όπως ήταν. Ο Thor αλλάζει φύλο και πλέον είναι γυναίκα?!? Όχι, δεν πρόκειται για την Thoritta, Lady thor, she-thor. Πολύ απλά (?) το mjolnir, το μαγικό σφυρί του Τhor, φτιαγμένο από το υπερσπάνιο μαγικό μέταλο uru, δεν υπακούει πλέον στις προσταγές του οπότε βρίσκει κάποιον άλλο για να πάρει το ρόλο του ”θεου του κεραυνού”. Μια γυναίκα εντελώς καινούριος χαρακτήρας αναλαμβάνει αυτό το ρόλο. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς και τι. Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης γυναίκα; Ο original Τhor θα σουλατσάρει στα σαλόνια της marvel με κάποιο άλλο όνομα; Θα φύγει απο τους Avengers ή ισχύει η παροιμία “the weapon doens’t make the man”??? Όλες αυτές οι απορίες θα μας λυθούν από τον Jason Aaaron το Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε geek on!

LordOdy
πηγή: www.comicbookresources.com

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments