Σειρά στη Fox ο Lucifer από το Sandman

Lucifer από το Sandman

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Gotham την επόμενη εβδομάδα η FOX ανακοινώνει πιλότο για ένα πολύ γνωστό χαρακτήρα από το χώρο των κομικ της DC και συγκεκριμένα της Vertigo και ακόμα πιο συγκεκριμένα από τον κόσμο του Sandman. Ο λόγος για τον Lucifer… Ναι ναι αυτόν τον Lucifer… ξέρετε Εωσφόρος, Βελζεβούλης, Κασιδιάρης (no relation, το έχω ακούσει μοναχή να μου τον λέει έτσι…). Ο χαρακτήρας αυτός ξεκίνησε ως αναπληρωματικός στη σειρά κομικ του Neil Gaiman, Sandman και γρήγορα απέκτησε μια δική του σειρά με 75 τεύχη στο ιστορικό του. Σύμφωνα με το κόμικ ο γοητευτικός έκπτωτος άγγελος βαρέθηκε να διοικεί την κόλαση και εγκαταλείπει το θρόνο για να περάσει την αιωνιότητα σε μια παραλία στη Δυτική Αυστραλία. Όπως αναφέρεται στη σειρά ο Lucifer μετακινείται στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών και ανοίγει ένα πιάνο μπαρ με όνομα Lux. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω ανασηκώσει και τα δύο φρύδια και αναμένω περισσότερες πληροφορίες. Ο Tom Kapinos (Californication) είναι παραγωγός και η Fox, την οποία δεν εμπιστεύομαι καθόλου (We will never forget Firefly) θα το διανείμει. Όπως και να το κάνουμε η Εποχή των Geeks/Nerds είναι πιστεύω πλήρως εδραιωμένη. Δεν ξέρουμε τελικά αν γίνει ή δε γίνε, εγώ λατρεύω να σκέφτομαι πως κάπου κάποιος αυτή τη στιγμή ξεφυλλίζει το σενάριο του πρώτου επεισοδίου. Μέχρι να έχουμε νεότερα Geek on…
Και όπως αναφέρεται στο κομικ σε μια συζήτηση του Lucifer με το Θεό.
God: ” You’ve been unhappy because you’ve desired things that cannot be.”
Lucifer: ” That’s what desire is. The need for what we can’t have. The need for what’s readily available is called greed.”

LordOdy
πηγή: http://screenrant.com/

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments