Τέλος για το Naruto

Τέλος για το Naruto

Λίγες φορές στην σύγχρονη ιστορία της ποπ κουλτούρας μπορείς να πεις πως βιώνεις κάτι τέτοιο. Το manga Naruto, μετά από 15 χρόνια, από το 1999, φτάνει στο τέλος του. Συγκεκριμένα το τελευταίο τεύχος θα δημοσιευτεί στις 10 Νοεμβρίου στο Weekly Shonen Jump στην Ιαπωνία. Ο δημιουργός της σειράς Masashi Kishimoto είπε χαρακτηριστικά πως το τέλος του manga δεν σηματοδοτεί σε καμμία περίπτωση και το τέλος του κόσμου του Naruto, μιας και η σειρά άνιμε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Σίγουρα είναι το τέλος μιας εποχής και δύσκολα θα βρεθεί κάτι για να πάρει τη θέση του. Κουράγιο απανταχού ανιμάδες, σας καταλαβαίνουμε.

LordOdy
πηγή: http://uk.ign.com

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments