Το πρώτο trailer του Preacher, από το AMC

Το AMC έχει εξελιχθεί σε κανάλι με μεγάλα ή μεγαλεπήβολα σχέδια. Το Preacher είναι ένα καλτ κόμικ από τους Garth Ennis και Steve Dillon, στο οποίο ένας ιερέας εν ονόματι Jesse Custer (Dominic Cooper) μαζί με την πρώην κοπέλα του Tulip Ο’Hare (Ruth Negga) και ένα Ιρλανδό μεθύστακα βρικόλακα που ακούει στο όνομα Cassidy (Joe Gilgun) ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για να βρουν το Θεό!!!

Στο πρώτο αυτό trailer δεν μπορούμε να πούμε πως βλέπουμε και πολλά.

rs_560x315-140728115204-566g9MU

Αυτό μπορεί να είναι καλό ή πολύ πολύ κακό. Με μια πρώτη ματιά δε φαίνεται τίποτα να θυμίζει το κλασσικό κόμικ το οποίο ξυπνάει τους μεγαλύτερους φόβους μας, το γεγονός ότι οι δημιουργοί φοβήθηκαν να το φτάσουν εκεί που θα έπρεπε. Όπως και να’ χει περιμένουμε με ανυπομονησία αν και με μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Μέχρι τα μέσα του 2016 λοιπόν δείτε το trailer.

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments