Το τελευταίο (;) trailer του Batman v Superman

Το τελευταίο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Batman vs Superman (aka η τελευταία προσπάθεια της DC) μας δείχνει έναν πολύ θυμωμένο και γερασμένο Batman και τον άνθρωπο ατσάλι να φαίνεται έκπληκτος! Αν και το τρειλερ χρησιμοποιεί μουσική για να σε πείσει πως βλέπεις ταινία δράσης και η χρήση της Wonder Woman μάλλον είναι λίγο προς το από μηχανής θεός παρά κανονικός χαρακτήρας, φαίνεται πως στο θέμα της απεικόνισης του Batman το στούντιο δεν κρατήθηκε καθόλου πίσω. Ελπίζουμε μόνο η ταινία να είναι σαν σύνολο καλή και όχι μόνο μερικές σκηνές. Μέχρι τότε απολαύστε ξανά το βλέμμα του Superman όταν καταλαβαίνει με ποιόν τα έχει βάλει.

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments