Το τρίτο trailer του Star Wars: The Force Awakens είναι εδώ!

Το τρίτο και λογικά τελευταίο trailer του Star Wars: The Force Awakens, ήρθε επιτέλους από ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά. Είστε έτοιμοι; Ε λοιπόν πάρτε μια βαθιά ανάσα, φροντίστε να μην υπάρχουν εξωτερικοί ήχοι και απολαύστε,

Στο τρειλερ μαθαίνουμε επιτέλους λίγο για τη Rey (Daisy Ridley) αλλά και τον Finn (John Boyega) καθώς και οι δύο προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στο γαλαξία αμφισβητώντας τις παλιές και ξεχασμένες ιστορίες πλέον. Ευτυχώς ο βετεράνος και γερόλυκος Han Solo (Harrison Ford, για όποιον για κάποιο λόγο δεν το θυμάται) είναι εκεί για να τους το μάθει δύο τρία πράγματα.

Επίσης πριν δύο μέρες βγήκε και στη δημοσιότητα η αφίσα της ταινίας. Οι απόψεις διίσταντο προφανώς. Εγώ; Εγώ είμαι απλός άνθρωπος, βλέπω κάτι Star Wars-y μαρέσει…
star wars force awakens poster spoiler alert

Let the Force in… και απολαύστε! και τώρα συγχωρέστε με πρέπει να πάω να το δω άλλες 40 φορές…

 

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mahler76
8 years ago

Από τρεϊλερ καλά πάμε.