Το trailer του American Gods είναι εδώ!

Καθώς το San Diego Comic Con 2016 μαίνεται, τα νέα ρέουν βροχή στις οθόνες μας. Εδώ έχουμε το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς American Gods από το ομώνυμο βιβλίο του Neil Gaiman.

Η σειρά θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2017 και πρωταγωνιστούν οι Ricky WhittleIan McShaneEmily Browning καθώς και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών όπως η Gillian Anderson (X-Files), ο Crispin Glover (Back to the Future), Pablo SchreiberPeter Stormare και πολλοί ακόμη.

Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ένα αρκετά ρεφιναρισμένο και καλαίσθητο trailer και έναν Shadow Moon που… χμμμμ. Όχι οχι απλά θα περιμένω να το δω όπως και νά’ χει φαίνεται καλό!

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments