Το Wheel of Time σε τηλεοπτική σειρά!

Η πολυαγαπημένη σειρά βιβλίων φαντασίας “Wheel of Time” έρχεται στην TV. Συγκεκριμένα, νομικά θέματα με την γυναίκα του Robert Jordan, συγγραφέα της σειράς βιβλίων, έχει επιλυθεί και η σειρά βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο της για τη μικρή οθόνη. Το Wheel of Time απαριθμεί 14 βιβλία και ξεκινώντας από το 1990 ολοκληρώθηκε το 2013.

Με πολλούς χαρακτήρες και περιβάλλον φαντασίας και μαγείας, το Wheel of Time ακολουθεί την περιπέτεια για την εύρεση του Dragon Reborn και τον πόλεμο κατά του Dark One.

7f65f7c58473ed2cb67125a1066225b5

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments