Το The Woods του Μιχάλη Διαλυνά στην TV!

Φοβερά και τρομερά νέα έσκασαν σαν βόμβες μεγατόνων στο New York Comic Con (NYCC) 2015 που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες. Το κόμικ The Woods της BOOM! studios έχει πάρει το δρόμο να γίνει τηλεοπτική σειρά από την Universal Cable Productions. Όχι όχι… δεν μιλάμε για κάποιο άλλο The Woods, μιλάμε για το καταπληκτικό κόμικ της Boom που στο σενάριο είναι ο James Tynion IV και σχεδιάζει ο δικός μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΑΛΥΝΑΣ!!! ΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΕ WOODS ΜΙΛΑΜΕ!!!

giphy

tumblr_lihcrkFcVz1qa1p7d (2)

Ουφ βαθιά ανάσα… Στο The Woods μια παρέα εφήβων καλείται να αντιμετωπίσει τους αλλόκοτους κινδύνους ενός δάσους στο οποίο αυτοί και το υπόλοιπο σχολείο 513 ατόμων στο σύνολο (μαθητές, καθηγητές, υπόλοιπο προσωπικό) τηλεμεταφέρθηκαν μυστηριωδώς… α ναι μικρή λεπτομέρεια το δάσος βρίσκεται σε έναν άλλο πλανήτη…

Το The Woods ήταν το πιο επιτυχημένο κόμικ της Boom! studios για το έτος 2014. Οι δρόμοι ανοίγονται διάπλατα για τον Μιχάλη Διαλυνά και εμείς είμαστε τόσο μα τόσο χαρούμενοι.

michael dialynasΠηγή

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments