To SpoilerAlert.gr ζητά συνεργάτες!

CINERGATESΈχοντας κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας και έχοντας διευρύνει τις δραστηριότητες μας και τον (ακόμα σχετικά μικρό) κύκλο μας, θα θέλαμε να συνεργαστούμε και με νέα άτομα που μοιράζονται το πάθος μας για τις ταινίες, τις σειρές και τα βιβλία!

Πριν συνεχίσουμε θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Όλη η δραστηριότητα του SpoilerAlert.gr γίνεται αφιλοκερδώς με δικά μας έξοδα, γιατί μας αρέσει και μας ευχαριστεί και το κάνουμε σαν «χόμπι». Για να μην παρεξηγηθούμε – δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σας ζητήσει κανείς συνδρομή ή κάτι τέτοιο για να συμμετέχετε, τα έξοδα θα συνεχίσουμε να τα καλύπτουμε εμείς, απλά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε έσοδα, οπότε και εμείς και εσείς θα ασχολούμαστε εθελοντικά. Βέβαια είμαστε πάντα αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, αν γίνουμε ακόμα πιο γνωστοί θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε και κάποιους χορηγούς και τότε μπορούμε να δούμε αν έχουμε το περιθώριο να ασχοληθούμε επαγγελματικά και να συνεργαστούμε και μεταξύ μας σε επαγγελματική βάση. Με λίγα λόγια, αυτό εδώ δεν αποτελεί αγγελία για δουλειά, αλλά για ομαδικό χόμπι

Γουστάρουμε πάρα πολύ αυτό που κάνουμε και αφιερώνουμε σε αυτό το μεγαλύτερο μέρος από τον ελεύθερο χρόνο μας, που έτσι κι αλλιώς είναι λιγοστός. Ψάχνουμε άτομα δραστήρια, με πάθος για δημιουργία. Δεν πρόκειται να σας πιέσει κανείς να κάνετε κάτι που δε θέλετε, αλλά η εμπειρία μας έχει δείξει πως αν δεν είστε διατεθειμένοι να αφιερώστε κάποιο ελάχιστο χρόνο για τα άρθρα ή τα βίντεό σας, και δεν μπείτε σε κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα, πολύ σύντομα θα τα παρατήσετε. Και πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά θα προτιμούσαμε να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ξεκινήσετε κάτι, για να μην χάσετε κι εσείς το χρόνο σας με κάτι μισοτελειωμένο.

Οι τομείς που θέλουμε να καλύψουμε είναι βίντεο και άρθρα από επικαιρότητα / θεματικές λίστες / all time classic για ταινίες, βιβλία και σειρές φυσικά. Επίσης έχουμε κατά νου να επεκταθούμε και στις θεματικές των κόμικς και των ιντερνετικών σειρών/καναλιών.

Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμα και άτομα που «αλιεύουν» αντίστοιχο περιεχόμενο από την επικαιρότητα, από ξένα αντίστοιχα sites και το αναδημοσιεύουνεννοείται μαζί με την πηγή. Θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να γεμίζουμε καθημερινά το SpoilerAlert.gr με νέα άρθρα και βίντεο, είτε δικά μας είτε από το διαδίκτυο, ώστε να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μπορεί κάποιος να ενημερώνεται για τα σχετικά θέματα και αποκλειστικά από εκεί.

Αν σας ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω και σας ψήνει να μπείτε στην παρέα μας, στείλτε ένα e-mail στο partners@spoileralert.gr ή αν προτιμάτε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω του Facebook στέλνοντας μήνυμα στο www.facebook.com\spoileralertgr
Θα χαρούμε να γίνουμε περισσότεροι!

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mahler76
9 years ago

Πολύ θα το ήθελα από το φθινόπωρο που θα έχω τελειώσει την διπλωματική μου.

Spirou
9 years ago
Reply to  mahler76

Τότε θα είμαστε σε επαφή (έτσι κι αλλιώς) και θα τα κανονίσουμε!