Το trailer του Power

Το πρώτο trailer του Powers ήρθε επιτέλους και φαίνεται… finger licking good!!! Το Powers είναι μια σειρά κόμικ του Brian Michael Bendis με σκίτσο του Michael Avon Oeming, το οποίο ανήκει σε ένα πιο indie παρακλάδι της Marvel που ονομάζεται Icon. Η μεταφορά του στην οθόνη σηματοδοτεί κάτι πολύ παραπάνω από μια μεταφορά κομικ στην οθόνη. Δείχνει πως η εποχή του geek είναι ΕΔΩ και δεν την βλέπω να φεύγει σύντομα, if ever. Με ονόματα όπως ο Sharlto Copley σε πρωταγωνιστικό, ρόλο δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία!

LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments