Η νέα companion του Doctor!

Μόλις ανακοινώθηκε ότι η Pearl Mackie θα είναι η νέα companion στην 10η σεζόν του Doctor Who. Η Bill*, όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας της, είναι μια νέα κοπέλα από την Αγγλία του 1980-1990 κρίνοντας από το στυλ και το ότι ο Doctor την παρακινεί να ταξιδέψουν στο μέλλον (το 2017). Του κάνει πολλές ερωτήσεις γύρω από τα Daleks, όμως αυτός δεν δείχνει να ενοχλείται, είναι ευγενικός και λίγο τρομοκρατημένος. (Η ανάπτυξη του χαρακτήρα του από την 9η σεζόν είναι ακόμη εμφανής.) Αντίστοιχα, η κοπέλα δείχνει να είναι θαρραλέα, εξωστρεφής, και αστεία, αν και λίγα μπορούμε να συμπεράνουμε από το δίλεπτο teaser. Πώς όμως έτυχε να συναντήσει τον Doctor; Και τι περιπέτειες θα ζήσουν μαζί; Όλα αυτά θα περιμένουμε ένα χρόνο μέχρι να τα μάθουμε. Η νέα σεζόν ξεκινάει την Άνοιξη του 2017, ενώ νωρίτερα τον Δεκέμβρη του 2016 θα προβληθεί και το καθιερωμένο Christmas Special.
* Ονομάστηκε Bill στη μνήμη του William Bill Hartnell, ο οποίος απεβίωσε σαν σήμερα 41 χρόνια πριν. Όπως και η Clara Oswald είχε πάρει το όνομά της στη μνήμη της Elizabeth Clara Sladen.

About The Author

Sissy Michailidou Η Σίσσυ είναι φοιτήτρια αυτοματισμού και λατρεύει να αναλύει σειρές και ταινίες. Αν βρεθείτε κατά λάθος στην παρέα της θα σας πει όλα τα spoilers από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που είδε, ακόμα κι αν εσείς είστε clueless επί του θέματος. Ξέρει απέξω αμέτρητους διαλόγους από τα αγαπημένα της επεισόδια / ταινίες όμως όταν ήταν στο σχολείο ποτέ δεν έμαθε αποστήθιση ούτε μισή σελίδα ιστορίας. Πειραματίζεται με το μοντάζ και τη γραφιστική σαν χόμπυ. Φυσικά, για να είναι εδώ της αρέσει να γράφει, ακόμα κι αν σπάνια πια βρίσκει έμπνευση. Αγαπημένο της βιβλίο είναι η “Ιστορία Χωρίς Τέλος” επειδή την εκφράζει όσο κανένα άλλο και θα είναι forever bitter από την αντίστοιχη ταινία που δεν άγγιξε καν τα σπουδαιότερα νοήματα του βιβλίου.
  • Αγαπημένη ταινία:  Inception, αν και πάντα ξαναβλέπει τις αγαπημένες της παιδικές, Lion King, Anastasia, The Incredibles
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Sylvia Plath
  • Παιδικός ήρωας: Hermione Granger, Powerpuff Girls, και η παρέα από τη σειρά βιβλίων “4 1/2 Φίλοι”
  • Αγαπημένο ζώο: πάντα ήθελε γάτα για κατοικίδιο, όμως κατέληξε να έχει σκύλο και κουνέλι
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments