Η 6η σεζόν του Community

Στις 17/3/15 επιστρέφει το Community για την έκτη σεζόν του, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η νέα σεζόν θα παιχτεί μέσω του Yahoo! Screen, αφού τον Μάιο του 2014 το NBC ακύρωσε τη σειρά.
Από το cast του Community, δυστυχώς, θα απουσιάζει και η Yvette Nicole Brown (Shirley), μετά από την αποχώρηση των Donald Glover (Troy) και Chevy Chase (Pierce), με τον τελευταίο να έχει δηλώσει πως επιθυμεί να επιστρέψει στη σειρά για μερικά επεισόδια, κάτι, όμως, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.
Η σεζόν θα διαρκέσει δεκατρία επεισόδια και αμέσως μετά θα περιμένουμε και μία ταινία, όπως μας υποσχέθηκε ο δημιουργός της σειράς Dan Harmon με το σλόγκαν “Six Seasons and a Movie”, το οποίο δεν αποκλείει όμως και άλλες μελλοντικές σεζόν.

 

Δημήτρης Φιλάνης

About The Author

Θάνος Φιλάνης

Ο Θάνος διαβάζει ό,τι πέσει στα χέρια του, προτείνει στους φίλους του περίεργες ταινίες που δεν έχουν ξανακούσει και γράφει με ενθουσιασμό αυτάρεσκα κειμενάκια με θέμα τον εαυτό του. Geek μέχρι το κόκαλο—αν και σπάνια θα τον ακούσεις να το παραδέχεται—είναι γνωστός για την χρήση φράσεων όπως “το βιβλίο ήταν καλύτερο” και “τι, δεν ήξερες ότι είναι βασισμένο σε κόμικ;” Όταν δεν γράφει άρθρα και βιντεάκια για το SpoilerAlert, προσπαθεί να τελειώσει τη σχολή του και φαντασιώνεται το όνομά του σε εξώφυλλα βιβλίων.

  • Αγαπημένη ταινία: Αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα, αλλά το Contact και το Fight Club είναι πολύ ψηλά στη λίστα του.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Κατά καιρούς περνάει από “φάσεις”, αλλά (για να μιλήσουμε με όρους Sex and the City) o Mr Big του είναι ο Neil Gaiman.
  •  Παιδικός Ήρωας: Όταν ήταν μικρός, του άλλαξε τη ζωή ένα βιβλίο για τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου. Ναι, είναι geek, το ξεκαθαρίσαμε αυτό.
  • Αγαπημένο Ζώο: Πλατύποδας (Ornithorhynchus anatinus). Είναι πάπια; Είναι κάστορας; Ποιος ξέρει; Όπως και να ‘χει είναι cool.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments