Λάφυρα από το Geekdom 6

Ξεκίνησα σαν φανατικός Star Wars-άκιας και ναι, ακόμα είμαι. Όμως όπως όλα τα πράγματα άλλαξα, εξελίχθηκα και πλέον αποδέχομαι και το Star Trek και για τη συμβολή του στην τηλεόραση αλλά και περισσότερο στη συμβολή του στην Επιστημονική Φαντασία. Ένα άτομο ήταν αρκετό για να με πείσει για κάτι τέτοιο. Προφανώς αυτό είναι ο Jean-Luc Picard ενσαρκωμένος από τον Patrick Stewart! Ο ρόλος αυτός έχει κάτι το τόσο αρχοντικό και κλασσάτο και η αλήθεια να λέγεται, δεν το έχει το Star Wars σε καμμία του εκδοχή.
Screen Shot 2015-06-18 at 19.14.40
Τιμώντας λοιπόν το (μόνο) καλό Star Trek, το The Next Generation σας παρουσιάζουμε μια απλή πλεκτή ζακέτα (cardigan) που θα σας κάνει να νιώσετε μέλος του πληρώματος του Enterprise, πλήρες εξοπλισμένη με σηματάκι και τη χαρακτηριστική εναλλαγή χρωμάτων των στολών του πληρώματος.
Screen Shot 2015-06-18 at 19.15.02
Μπορείτε να την προμηθευτείτε με 59,99 $ στα χρώματα χρυσό και κάτι που λέγεται teal. Μάλλον σημαίνει γαλαζοπράσινο…

Ναι το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά αλλά όταν δεν είμαστε στη θάλασσα τι καλύτερο από μια καλή παρτίδα DnD, Vampire, Warhammer κτλ.

Screen Shot 2015-06-18 at 19.14.59
Με αυτή την κούπα D20 ένας gamemaster, dungeonmaster, storyteller είτε παίχτης-θύμα (οι game masters θα με καταλάβουν), μπορεί να ευχαριστηθεί τον ζεστό καφέ ή τσάι του ή κρύο τέλος πάντων και να είναι και relevant με το κλίμα του παιχνιδιού.
Screen Shot 2015-06-18 at 19.15.13
Με 12.99 $ από εδώ οι μέρες όπου θα σφάζετε ένα ορκ θα γίνονται πλέον με περισσότερο στυλ.

LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments