Λάφυρα από το Geekdom 5

Ladies only… Βασικά όχι only, όποιος θέλει. Αυτές οι τσαντούλες του “Λάφυρα από το Geeκdom” αυτής της εβδομάδας έχουν κάτι το ξεχωριστό. Είναι πορτοφόλια-τσάντες (κορίτσια δεν ξέρω πως λέγονται κανονικά, εντάξει;;;;) εμπνευσμένα από τον καταστροφέα των Jedi, τον άρχοντα τον Sith, Darth Vader και από τον κεραμεικο-καταστροφέα adventurer και ήρωα του Hyrule Link, από το Legend of Zelda (για τελευταία φορά το όνομα του είναι Link, Zelda είναι η πριγκίπισσα).
Screen Shot 2015-06-10 at 22.42.25Screen Shot 2015-06-10 at 22.42.25 2

Με 50,68 ευρώ μπορείτε να τις προμηθευτείτε: Την Darth Vader Τσάντα.
Και την Link Τσάντα.

ΥΓ. Κανένας δεν έχει ξεπεράσει τον άδικο χαμό του Firefly όπως ακριβώς ένας κακός χωρισμός (Ο.ο) έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην καρδιά μας και η απώλεια του είναι πάντα πολύ αισθητή. ΑΥΤΟ βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να παίξουμε χαρτιά με αυτό το GORRAM καταπληκτικό σετ καρτών εμπνευσμένο από τη σειρά που ακόμα αποζητάμε.
Screen Shot 2015-06-10 at 22.42.14

και όλα αυτά μόνο με 9.99 $ από εδώ.

  LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments