Η επιστροφή του Βασιλιά του animation, Bruce Timm

DC Bruce Timm 2015-06-13 at 18.45.57 2Ο Bruce Timm είναι ο μάστορας του animation στη DC. Από το 1992 όπου ξεκίνησε με το Batman: The Animated Series, απογείωσε τον τρόπο που βλέπουμε υπερωικά animation, θέτοντας τον πήχη πολύ πολύ ψηλά. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική. Superman: The Animated series, Justice League και Justice League Unlimited, Batman Beyond, Static Shock και τέλος Freakazoid και το πρόσφατο Green Lantern: The Animated Series, καθώς και μια πληθώρα animated ταινιών. Το φαινομενικά απλό σχέδιο κάθε άλλο από πρόχειρο είναι. Επιπλέον οι καταπληκτικές φωνές των χαρακτήρων, καθώς και η επιβλητική μουσική έφτιαξαν ένα ολόκληρο σύμπαν ποιοτικού animation με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους ήρωες της DC που γνωρίζουμε.

DC bruce tim 2015-06-13 at 18.46.04
Η πιο cool εισαγωγή EVER!

Στις 28 Ιουλίου ο Bruce Timm επιστρέφει με την καινούρια τους παραγωγή με τίτλο Justice League: Gods and Monsters. Η ταινία θα διατεθεί απευθείας σε DVD και Blu-ray και σαν digital download. Πραγματεύεται ένα παράλληλο σύμπαν όπου η Justice League είναι μια βάναυση δύναμη επιβολής της τάξης στη Γη. Σε αυτό το σύμπαν ο Superman είναι ο γιός του Στρατηγού Zod που στάλθηκε στη Γη. Ο Batman είναι ο Kirk Langstrom, ένας επιστήμονας που μεταμορφώθηκε σε βαμπίρ άθελα του στην προσπάθεια να θεραπευτεί από τον καρκίνο του και τρέφεται με το αίμα των κακοποιών που κυνηγάει. Τέλος η Wonder Woman είναι η Bekka η νύφη του Orion μέλος των New Gods. Δεν έχουμε έξτρα πληροφορίες αλλά μπορούμε να υποπτευθούμε ότι ο τρόπος που θα κάνει το “καλό”, δεν θα είναι και ο πιο αναίμακτος.

Στα πλαίσια του προμοταρίσματος της ταινίας ο Bruce Timm με τους συνεργάτες τους έβγαλε τρεις ξεχωριστές ιστορίες μικρού μήκους η καθεμία με πρωταγωνιστή ένα από αυτά τα μέλη της διαστρεβλωμένης (αλλά παντελώς badass) Justice League. Όπως και σε καθετί που έχει βάλει το χεράκι του ο Bruce Timm τα βιντεάκια είναι τόσο δυνατά και αντιπροσωπευτικά που μέσα σε 6 μόλις λεπτά το καθένα καταφέρνει κανείς να σκιαγραφήσει το χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει.

Το πρώτο αφορά τον vampire-Batman και ονομάζεται “Twisted“.

Το δεύτερο ονομάζεται “Bomb” και ακολουθεί τον Zod-Superman.

Το τρίτο έχει σαν πρωταγωνίστρια την Wonder Woman – Bekka με τίτλο “Big“.

Αναμένουμε με ανυπομονησία οποιαδήποτε νέα δουλειά του Bruce Timm!!!

LordOdy

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Πηγή The following two tabs change content below. […]