Το Star Comics πάει Γαλλία!

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Star Comics από τις 20 μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου. Η έκθεση Γαλλικού και Βέλγικου (μόνο μην πείτε στους Βέλγους ότι είναι Γάλλοι) κόμικς είναι γεγονός. Με πάνω από 1000 τίτλους να διαλέξεις και με χαμηλές τιμές το Star Comics είναι το μέρος που πρέπει να βρεθείς μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Tintin, Lucky Luke, Asterix, Iznogoud, Achille Talon, Gaston, Blake et Mortimer, Spirou et Fantasio, Les 4 As, Alix, Lois, Le Franc, Jhen, Keos, Blueberry, Schtroumpfs, Marsupilami, Rantanplan, Barbe Rouge, Tanguy et Laverdure, Mac Coy, Ringo, Cartland, Bruno Brasil, XIII, Bob Morane, Ric Hochet, Dan cooper, Valentin, Cubitus, Orion είναι μερικοί από τους τίτλους που θα βρείτε.

Οπότε ξεσκονίστε τα γαλλικά σας μπείτε στα αυτοκίνητα, μετρό, λεωφορεία… και κατεβείτε Αγίου Ιωάννου 18 – 20 στην Αγία Παρασκευή όπου βρίσκεται το Star Comics.

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
George Trou
8 years ago

Την επισκέφτηκα χθες. Πραγματικά για όσους αγαπάνε τα γαλλοβελγικά κόμικς, είναι must. Μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές!