Η Linda Hamilton επιστρέφει στον κόσμο του Εξολοθρευτή

Μετα από 25 χρόνια η Linda Hamilton επιστρέφει στον κόσμο του Εξολοθρευτή και ξανάσυναντιέται με τον δημιουργό του franchise James Cameron για την επόμενη “Εξολοθρευτικη” δόση, σε συνεργασία της Skydance με την Paramount. Ο σκηνοθέτης έκανε τη σχετική ανακοίνωση σε ιδιωτικό κύκλο, τονίζοντας την επιστροφή της, αλλά και καυτηριάζοντας τους “καπαρωμένους” από άντρες ρόλους ηρώων σε ταινίες δράσης: “Υπάρχουν 50-60 χρόνων άντρες που σκοτώνουν ακόμα κακούς τύπους, αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα για γυναίκες“, είπε.

linda

Σκηνοθέτης του νέου Εξολοθρευτή θα είναι ο σκηνοθέτης του Deadpool, Tim Miller, με παραγωγό τον ίδιο τον Cameron, ενώ η ταινία προορίζεται να πάρει ξεχωριστό δρόμο από την υπόλοιπη τριλογία, όντας ουσιαστικά συνέχεια του Terminator 2 : Judgment Day του 1991.

Ο πολύς Arnold Schwarzenegger έχει ήδη συμφωνήσει να είναι στο σετ της νέας ταινίας, συνδέοντας ξανά την τριάδα των δυο πρώτων ταινιών.

Γιώργος Δ. Σακκάς

Πηγή

About The Author

Γιώργος Σακκάς
Ονομαζομαι Γιωργος Σακκάς. Γεννήθηκα πριν 38 χρόνια στη Θεσσαλονικη. Το καλοκαίρι του '86 ειδα τον κύριο Φώτη να εκκρεμεί στο σαλόνι του σπιτιού του σαν δερμάτινο σακί γεμάτο ανενεργά όργανα. Είδα χωρις γονική συναίνεση σε βιντεοκασέτα το φρικιαστικό φιλμ "Τα κομμάτια" του Juan Piquer Simon και η γιαγιά μου, μου διάβασε το κοράκι του Edgar Allan Poe. Αυτά τα τρία συστατικά πύργωσαν μέσα μου τα θεμέλια για την απάντηση στην ερώτηση των τριγύρω μου σχετικά με την ασχολία μου οταν μεγαλώσω. Τωρα που μεγάλωσα ακομα βλέπω στον ύπνο μου τον Κυρ-Φωτη, στον ξύπνιο μου τα κομμάτια και ακούω στα αυτιά μου το φτερούγισμα του κορακιού. Ειμαι συγγραφέας. Το 2015 με τη μορφή αυτοέκδοσης κυκλοφόρησα το πρώτο μου βιβλιο με τιτλο: και μετά, σιωπή! Ενώ τον Νοέμβριο του 2016 απο τις εκδόσεις Όστρια, το βιβλιο "ΠΡόΣΩΠΑ".
Με τη συγγραφή κατάφερα (επιτέλους) να συνεννοηθώ με τον παρανοϊκό μέσα μου.
Εχω δυο κόρες και μισώ ήδη τους μελλοντικούς γαμπρούς!
Αυτά.
  • Αγαπημένη ταινία: Η λογική λέει Ο νονός. Η καρδιά Τα κομμάτια.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Poe. Καζαντζάκης.
  • Παιδικός Ήρωας: Ο Σαραβάκος.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο ζημιοχθόριος ξαπλάνθρωπος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments