Το trailer του Captain America Civil War είναι φανταστικό!

Χωρίς πολλά λόγια…

Χωρίς να καταλαβαίνουμε πολλά πολλά ο Cap μπαίνει στη διαδικασία να σώσει το φίλο του Bucky ο οποίος χωρίς το συνεχή mind control της Hydra πλέον αρχίζει και ανακτά τη μνήμη του και θυμάται πως κάποτε ήταν ένα άξιο παλικάρι. Γραμμές τραβιούνται και φίλος πολεμάει φίλο.

Στη μεριά του Cap φαίνεται να βίσκονται οι Bucky, Falcon, Hawkeye, Scarlet Witch και γνωρίζουμε σίγουρα (αν και δε φαίνεται στο trailer ο Ant-Man. Στην αντίπερα όχθη ο Iron Man με τη βοήθεια του War Machine, της Black Widow, Vision και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά και ο Spider-Man ο οποίος κάνει και το ντεμπούτο του στο official Marvel Cinematic Universe Timeline. Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος δεν είναι έτοιμος ακόμη να δει τον Spider-Man σε trailer. Α επίσης το ντεμπούτο του, στη μεριά του Iron Man κάνει και ο Black Panther…

o Black…

surprised

PANTHEEEEEERRRRRR!!!!!

Black panther civil war 1 Black panther civil war 2 Black panther civil war 3

Απ’ ότι φαίνεται ο Black Panther του MCU θα είναι όσο badass είναι ο ίδιος χαρακτήρας στα κόμικ.

Είμαι σίγουρος πως ακόμα δεν είδαμε τίποτα μιας και σίγουρα κρατάει η Marvel το μεγάλο της χαρτί τον Spidey για μετά τα Χριστούγεννα, μετά από το Star Wars. Μέχρι τότε ως συνήθως… υπομονή.

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments