Λάφυρα από το Geekdom 16 (24/9/2015)

Οι εκλογές τελείωσαν και τώρα τα πράγματα μπορούν να επανέλθουν εκεί που ήταν… -_-

(όχι δε θα κάνω πολιτικό σχόλιο, όχι δε θα κάνω πολιτικό σχόλιο…)

Μπορεί ο bulbsaur να είναι αποδεδειγμένα το πιο αδύναμο starter pokemon της πρώτης γενιάς αλλά σίγουρα ήταν το πιο χαριτωμένο.

bulbasaur hoodie backpack

Κοιτάχτε το! Απλά κοιτάχτε το! Είναι ζώο; είναι φυτό; είναι βάτραχος; είναι χελώνα; είναι κάποιου είδους σαύρα; Δεν ξέρω αλλά ξέρω πως το θέλω στο σπίτι να κάνει χουρ χουρ τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Επειδή όμως στον ξενέρωτο κόσμο που ζούμε δεν υπάρχουν ζώα που αψηφούν τους νόμους της φύσης μπορούμε να βρούμε το επόμενο καλύτερο πράγμα.

BULBASAUR HOODIE AND BACKPACK!!!!!!!

Κατευθείαν από την πόλη Pallet και από τα χεράκια του χρήστη CholyKnight από το etsy.com αυτή η ζακέτα με κουκούλα (hoodie) μαζί με το σακίδιο θα σας κάνει να νιώσετε λίγο το cuteness του bulba στο πετσί σας…

bulbasaur hoodie backpack

 

Το hoodie έρχεται μαζί με την τσάντα ή και μόνο του και φτιάχνετε κατόπιν παραγγελίας με τις διαστάσεις σας και όλα μέσω του etsy.  Πέρα από τις προσωπικές σας διαστάσεις μπορείτε να ζητήσετε συγκεκριμένη υφή για το σακίδιο.

bulbasaur hoodie backpack

Όλα αυτά μόνο με λίγο περισσότερο από 100$. Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν εδώ.

Προσοχή στους εκπαιδευτές pokemon γιατί ως γνωστόν they Gotta Catch em’ All!

 

 

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments