Το 2015 το “Kill Bill: The Whole Bloody Affair”

"Kill Bill: The Whole Bloody Affair"

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Comic-Con, o Quentin Tarantino δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση, πως το “Kill Bill: The Whole Bloody Affair” θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων μέσα στο 2015.

Όπως φανερώνει και ο τίτλος, πρόκειται για την Director’s Cut έκδοση τως ταινιών “Kill Bill” με την επιπλέον προσθήκη μιας 30λεπτης σκηνής anime.

Ο ίδιος ο Tarantino είπε πως, όταν το Kill Bill ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί σε μία ταινία, είχε γράψει ο ίδιος μια anime σκηνή, η οποία είχε συμφωνηθεί να δημιουργηθεί από το ιαπωνικό Anime Studio που έκανε και το Ghost in the Shell. Τελικά όμως η σκηνή ήταν πολύ μεγάλη για να συμπεριληφθεί στην ταινία. Όταν όμως από το ίδιο στούντιο άκουσαν πως ο Tarantino σκέφτεται να βγάλει το Director’s Cut, έφτιαξαν, με δικά τους έξοδα την 30λεπτη anime σκηνή, κι έτσι αυτή θα συμπεριληφθεί τελικά στο “Kill Bill: The Whole Bloody Affair”!

spirou
πηγή: indiwire.com

 

F A C E B O O K : https://www.facebook.com/Spoileralertgr

I N S T A G R A M: http://instagram.com/spoileralert_gr

T W I T T E R : https://twitter.com/SpoilerAlertgr (@SpoilerAlertgr )

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments