10 επεισόδια για τη μεταφορά του “Mr. Mercedes”

Mr. Mercedes _612x380Μετά το “11/22/63”, νουβέλα που επιτυχημένα βρήκε τηλεοπτική στέγη στο studio Hulu, άλλη μια ιστορία από τον μετρ του λογοτεχνικού τρόμου θα βρεί τον δρόμο της για τους δέκτες μας. Το Audience Network παρήγγειλε τα δέκα πρώτα επεισόδια του “Mr. Mercedes”, την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που έγραψε ο Stephen King και που αποτελεί το πρώτο μέρος της noir τριλογίας του, θα λέγαμε. Τα υπόλοιπα δυο βιβλία είναι το «Finders Keepers» (το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Bell) και το «End of Watch». Η ιστορία πραγματεύεται το κυνήγι γάτας-ποντικιού μεταξύ του συνταξιούχου αστυνομικού Bill Hodges και του παρανοικού δολοφόνου (τι άλλο) Brady Hartsfield. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν οι Brendan Gleeson (βλέπε Troy) και  και Anton Yelchin (βλέπε Star Trek Into Darkness). Το «Mr. Mercedes» θα κάνει πρεμιέρα το 2018.

drunken-fireworks-9781442389656_hrΑνακοινώθηκε επίσης πως άλλο ένα διήγημα του King θα μεταφερθεί – στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά – το “Drunken Fireworks“. Πρωταγωνιστής αλλά και συμπαραγωγός θα είναι ο James Franco, όπως και στο “11/22/63”.

About The Author

zgou Ο Ζgou είναι θύμα της ποπ κουλτούρας. Έμαθε να δένει τα κορδόνια του την μέρα που είδε το Stand by me. Έχει δύο άσπρες τρίχες στα μαλλιά, ενώ στην φέτα επιλέγει να μην βάζει ρίγανη. Μουσικόφιλος, φανατικός σινεφίλ και series maniac, ονειρεύεται μια μέρα να γίνει άνω τελεία σε κείμενο του Ηλία Φραγκούλη.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments