Η 3η σεζόν του True Detective είναι ήδη στα σκαριά!

true-detective-3

Η πρώτη σεζόν του True Detective ήταν ομολογουμένως ένα από τα τηλεοπτικά διαμάντια της δεκαετίας. Η δεύτερη πάλι, μάλλον όχι.

Ο σκηνοθέτης, Nic Pizzolatto, ενώ φαινόταν ότι είχε “προσπεράσει” το κεφάλαιο της ζωής του με τίτλο “True Detective”, σύμφωνα με το Entertainment Weekly ετοιμάζει μια νέα σειρά επεισοδίων, και μάλιστα εμπλέκεται και ο David Milch , ο δημιουργός του Deadwood!

Αν και δεν έχουν καθοριστεί οι λεπτομέρειες και το τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει δώσει το τελικό “ΟΚ”, η είδηση αυτή είναι καλή, για 2 λόγους :

Πιθανότατα μας περιμένει ακόμα μια εξαιρετική αστυνομική αφήγηση, και ίσως, ΙΣΩΣ, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μια ιστορική σεζόν στο μακρινό 1870-κάτι , με ένα crossover με το Deadwood που θα έδινε ένα αντάξιο φινάλε στη σειρά!

Μην κατηγορήσετε εμάς αν δεν γίνει ποτέ το τελευταίο, το empireonline.com ήταν αυτό μας έβαλε ιδέες!

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments