“Battle of Bastards” Οι Αντιδράσεις

Spoilers φυσικά… Spoilers παντού.

Αν δεν είδατε το επεισόδιο ακόμα έχετε μια τελευταία ευκαιρία να κλείσετε το άρθρο.

Καταρχήν να σχολιάσουμε πόσο απολαυστικό ήταν αυτό το επεισόδιο; Από το CGI, την επική μάχη μέχρι τις filler σκηνές που ναι! ήταν και αυτές υπέροχες, το “Battle of the Bastards” μας υπενθυμίζει γιατί το Game of Thrones αξίζει να είναι τόσο επιτυχημένο.

got1

Η Danny αποφασίζει να βγει μια βόλτα με τα παιδιά της. Και τι πιο αναμενόμενο όποιος δει 3 δράκους, να καθίσει να τους θαυμάζει για την ομορφιά τους αντί να πέσει στη θάλασσα να σωθεί. Don’t worry guys, υπάρχουν και χειρότεροι τρόποι να πεθάνει κάποιος.

got2

Πόσο cool ο Γκριζοσκώληκας σκότωσε δύο με μία κίνηση. Χρήσιμες δεξιότητες (για εκείνη την εποχή.)

Πίσω στον Βορρά. H Sansa στον Ramsey: “Θα πεθάνεις αύριο. Κοιμήσου καλά.”

Ακολουθεί φωτογραφία της κόρης μου να κοιτάει τον Ramsey Bolton σαν το σκουπίδι που είναι. Αυτή είναι η κόρη μου. Ναι το δηλώνω.

got3

Στο μεταξύ ο Sir Davos ανακαλύπτει το μέρος όπου έκαψαν τη μικρούλα Shireen.

H Daenerys Steal – Your – Girl Stormborn και η Yara Gayjoy στο ίδιο πλάνο! Η Danny ήταν εμφανώς γοητευμένη! #Lesbehonest

got4

bonus:

got5

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

 Ώσπου φτάνουμε στη σκηνή που όλοι περιμέναμε… Την μάχη! Ο Ramsey παίζει ένα σαδιστικό παιχνίδι με τον Rickon ώστε να νευριάσει τον Jon και να τον παρασύρει στη μάχη. Όπως και έγινε.

battle-of-bastards-reactions

Στο μεταξύ, βρε παιδί μου, βρε καμάρι μου, κάνε κανένα ζιγκ ζαγκ κι εσύ, πολύ ευθεία πας.

battle-of-bastards-reactions

Οπότε ο Γιαννάκης τα παίρνει στο κρανίο και αρχίζει να σφάζει κόσμο.

battle-of-bastards-reactions

 Όμως τους περικυκλώνουν οι άντρες του Bolton κι εκεί που τους έχουν στριμώξει για τα καλά και δεν υπάρχει καμία ελπίδα… Έρχεται ο Μικροδάχτυλος. Δείτε σατανικό χαμόγελο, δείτε το φίδι. Ελπίζω η Sansa να τον καθαρίσει τώρα που ξύπνησε και δεν δέχεται άλλα τοξικά άτομα στη ζωή της.

battle-of-bastards-reactions

Δεν του είσαι υπόχρεη Sansa! Αυτός σου το χρωστούσε επειδή σε ανάγκασε να παντρευτείς το τέρας τον Ramsey.

Ο Jon με το που βλέπει ότι θα νικήσει, ακολουθεί τον Ramsey, μπαίνει μέσα από τα τείχη (θενκ γιου καλούλη γίγαντα Wun Wun – RIP) και επιτέλους μονομαχούν σώμα με σώμα. Ο Jon όμως είναι καλός στην άμυνα και όσο ο Ramsey ετοιμάζει τα βέλη, ο Jon του ορμάει και τον σαπίζει στο ξύλο. ΈΤΣΙ JON ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Αλλά μόλις βλέπει τη Sansa, o Jon την αφήνει να πάρει την εκδίκηση της.

battle-of-bastards-reactions

Η Sansa τον δίνει να τον φάνε τα πεινασμένα σκυλιά του και φεύγει χαμογελώντας. Eπιτέλους ένα happy end το οποίο ευχόμαστε να κρατήσει.

battle-of-bastards-reactions

About The Author

Sissy Michailidou Η Σίσσυ είναι φοιτήτρια αυτοματισμού και λατρεύει να αναλύει σειρές και ταινίες. Αν βρεθείτε κατά λάθος στην παρέα της θα σας πει όλα τα spoilers από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που είδε, ακόμα κι αν εσείς είστε clueless επί του θέματος. Ξέρει απέξω αμέτρητους διαλόγους από τα αγαπημένα της επεισόδια / ταινίες όμως όταν ήταν στο σχολείο ποτέ δεν έμαθε αποστήθιση ούτε μισή σελίδα ιστορίας. Πειραματίζεται με το μοντάζ και τη γραφιστική σαν χόμπυ. Φυσικά, για να είναι εδώ της αρέσει να γράφει, ακόμα κι αν σπάνια πια βρίσκει έμπνευση. Αγαπημένο της βιβλίο είναι η “Ιστορία Χωρίς Τέλος” επειδή την εκφράζει όσο κανένα άλλο και θα είναι forever bitter από την αντίστοιχη ταινία που δεν άγγιξε καν τα σπουδαιότερα νοήματα του βιβλίου.
  • Αγαπημένη ταινία:  Inception, αν και πάντα ξαναβλέπει τις αγαπημένες της παιδικές, Lion King, Anastasia, The Incredibles
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Sylvia Plath
  • Παιδικός ήρωας: Hermione Granger, Powerpuff Girls, και η παρέα από τη σειρά βιβλίων “4 1/2 Φίλοι”
  • Αγαπημένο ζώο: πάντα ήθελε γάτα για κατοικίδιο, όμως κατέληξε να έχει σκύλο και κουνέλι
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nickman
Nickman
7 years ago

Έπος άρθρο! Επιπροσθέτως τα 3 αγαπημένα μου “highlights”:

#Lesbehonest

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pentakill

jimakoszs97
jimakoszs97
7 years ago

Το ζιγκ ζαγκ που δεν έκανε ο Rickon δεν είναι το μόνο αρνητικό του επεισοδίου. Σε κανονική μάχη ο John δεν θα γλίτωνε εκεί που ήταν με τόσους έφιππους να έρχονται προς αυτόν. Και επίσης ο John δεν έπρεπε να ρισκάρει το 1v1 με τον Ramsey. Όπως ο Ramsey δεν ήθελε μονομαχία επειδή είχε περισσότερους πολεμιστές.