«Bourbon με γάλα»: η νέα ταινία του Πάρη Πατσουρίδη στο Indiegogo

Η νέα ταινία του Πάρη Πατσουρίδη ξεκινά και θέλει την υποστηριξή σου.

Εμείς εξαφασλίσαμε κάτι ιδιαίτερο για τους αναγνώστες του Spoiler Alert.

(Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες)

Μία νέα γυναίκα, η Ελένη (Μαρκέλλα Γιαννάτου), υποψιάζεται έντονα ότι ο φίλος της την απατά. Δεν είναι σίγουρη για το αν θέλει να μάθει περισσότερα, για το τι νιώθει ή τι θέλει. Αρχίζει να τρέχει και δε θα σταματήσει μέχρι να ζυγίσει το παρελθόν με το μέλλον, τη λογική με τα συναισθήματα, σταθερές με μεταβλητές και να πάρει μία απόφαση. Για τη σχέση της. Για τον εαυτό της.

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Πάρη Πατσουρίδη, «Bourbon με γάλα», που θέτει στην ηρωίδα του σειρά διλημμάτων στο πλαίσιο μιας ερωτικής σχέσης και αναρωτιέται πόσο έτοιμος μπορεί να είναι κάποιος σαν “φτάνει η μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο Όχι” να πει.

Ο σκηνοθέτης συναντιέται ξανά με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου (στο ρόλο της Ελένης) μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στην ταινία «Under Stress» (2010).

bourbon-with-milk

Έξι χρόνια μετά και με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου παραγωγής, επιλέγει τη συγχρηματοδότηση της νέας του ταινίας μέσω crowdfunding.

Επισκεφτείτε την καμπάνια της ταινίας στο Indiegogo, μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις απαιτήσεις της παραγωγής, γνωρίστε τους συντελεστές και υποστηρίξτε τους για να υλοποιήσουν την ταινία με τους λιγότερους δυνατούς συμβιβασμούς.

Η ομάδα παραγωγής σκαρφίστηκε πρωτότυπα perks (ανταποδοτικά οφέλη) που θα σας βάλουν στο κλίμα της ταινίας. Βρείτε ποιο perk σάς ταιριάζει για να αποκτήσετε πρόσβαση σε backstage υλικό, να δείτε την ταινία online ή σε ιδιωτική προβολή, και, αν κάνετε τα πρώτα σας κινηματογραφικά βήματα, να αναπτύξετε την ιδέα σας με τον σκηνοθέτη και να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό του.

Ειδικά και ΜΟΝΟ για τους φίλους του SpoilerAlert.gr :

Επιλέγοντας το Perk : “Have a cocktail!”*
θα σας αποσταλεί και ένα online φωτογραφικό ημερολόγιο από τα γυρίσματα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μετά την αγορά του Perk, να αφήσετε ένα comment στην καμπάνια του IndieGogo που να περιλαμβάνει τις λέξεις “Spoiler Alert”!

Όσο για εμάς, ευχόμαστε τα χρήματα να συγκεντρωθούν το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τη νέα ταινία!

 

Ακολουθήστε το “Bourbon με γάλα” και στα Social Media:

facebook twitter insta

bourbon-with-milk

* [ Περιλαμβάνει ένα προσωπικό ευχαριστώ στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο facebook και στους τίτλους τέλους της ταινίας, ένα ψηφιακό αντίτυπο του σεναρίου (στα ελληνικά), ένα ψηφιακό αλλά εκτυπώσιμο αντίτυπο της διεθνούς αφίσας της ταινίας και ένα private link της ταινίας μετά την πανελλήνια πρεμιέρα της. ]

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments