Όροι Διαγωνισμού “CINOBO”

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr.

Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Youtube ή το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. YouTube :
Θα κληρωθεί ένας νικητής που θα κερδίσει έναν κωδικό για μια μηνιαία συνδρομή στο CINOBO.
Για να λάβει κάποιος συμμετοχή χρειάζεται να κάνει Subscribe στα κανάλια των CINOBO  & SPOILERALERTGR στο YouTube, Like στο βίντεο του διαγωνισμού και σχόλιο με την αγαπημένη του ταινία απο τη φετινή χρονιά.

2. TikTok :
Θα κληρωθεί ένας νικητής που θα κερδίσει έναν κωδικό για μια μηνιαία συνδρομή στο CINOBO.
Για να λάβει κάποιος συμμετοχή χρειάζεται να κάνει Follow στα κανάλια των CINOBO  & SPOILERALERTGR στο TikTok, Like στο βίντεο και σχόλιο με την αγαπημένη του ταινία απο τη φετινή χρονιά.

3. Facebook :
Θα κληρωθεί ένας νικητής που θα κερδίσει έναν κωδικό για μια μηνιαία συνδρομή στο CINOBO.
Για να λάβει κάποιος συμμετοχή χρειάζεται να κάνει Like στiς σελίδες των CINOBO  & SPOILERALERTGR στο Facebook, Like στο post του διαγωνισμού και σχόλιο με την αγαπημένη του ταινία απο τη φετινή χρονιά, κάνοντας mention ένα φίλο/φίλη.


4. Instagram :

Θα κληρωθούν δύο νικητές που θα κερδίσουν από έναν κωδικό για μια μηνιαία συνδρομή στο CINOBO.
Για να λάβει κάποιος συμμετοχή χρειάζεται να κάνει Follow στα προφίλ των CINOBO  & SPOILERALERTGR στο Instagram, Like στο βίντεο του διαγωνισμού και σχόλιο με την αγαπημένη του ταινία απο τη φετινή χρονιά, κάνοντας mention ένα φίλο/φίλη.

5. Κάθε άτομο μπορει να συμμετέχει και στα 4 social media, και έτσι να αυξησει τις πιθανότητές του να κερδίσει.

6. O διαγωνισμός θα διαρκέσει μια εβδομάδα και οι νικητές θα ενημερωθούν με μια δημόσιο απάντηση στο σχόλιό τους στο κάθε social media την Παρασκευή 14/7/2023. Θα τους ζητηθεί να στείλουν ένα μήνυμα στο e-mail του Spoileralert και απο εκει θα λάβουν τον κωδικό που κέρδισαν.

7.  Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε 48 ώρες το δώρο θα περάσει σε επόμενο συμμετέχοντα, πάλι με την ίδια διαδικασία.

8. Δώρο: Τo δώρo του διαγωνισμού είναι 5 κωδικοί για μηνιαία συνδρομή στο CINOBO, προσφορά του CINOBO. Στην περίπτωση που ο νικητής είναι νέος χρήστης και κάνει λογαριασμό για πρώτη φορά, θα έχει τις επιπλέον τις 14 ημέρες δωρεάν και μετά θα ξεκινήσει ο δωρεάν μήνας του. Σημειώνουμε ότι το CINOBO Pass δε θα μπορεί να εκδοθεί όσο βρίσκεται στη δοκιμαστική περίοδο των 14ων ημερών, αλλα θα μπορεί ωστόσο να εκδοθεί κανονικά όσο διανύει τον δωρεάν μήνα.

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments