Το Dark Crystal έρχεται ξανά στις οθόνες μας

Μια απ’ τις πιο αγαπημένες cult ταινίες φαντασίας των 80’ς, το Dark Crystal έρχεται ξανά στις οθόνες μας αυτό το καλοκαίρι στο Netflix.

Η σειρά θα μας μεταφέρει ξανά στον μαγικό κόσμο του Dark Crystal, αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα της ταινίας. Τα εντυπωσιακά εφέ σε συνδυασμό με τις παραμυθένιες κούκλες του Jim Henson, του σκηνοθέτη της ταινίας του ’82, δημιουργούν ένα υποβλητικό σκηνικό για τους τρεις ήρωες Gelfling, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη Thra απ΄το σκοτάδι. Φωνή στα πλάσματα του πλανήτη Thra θα δώσουν γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Mark Hamil (Star Wars), Caitriona Balfe (Outlander), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Natalie Dormer (Game of Thrones), Alicia Vikander (Ex Machina), Helena Bohnam Carter (Fight Club, Harry Potter) και Simon Pegg (Shaun of the Dead). H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου.

About The Author

Ευγενία Τσιραντωνάκη
Την Ευγενία θα την βρεις συνήθως πίσω από βιβλία και χαρτιά να διαβάζει και να γράφει στα ημερολόγια της (ναι, έχει πολλά) ακούγοντας μουσική. Εναλλακτικά, θα βλέπει σειρές και ταινίες. Αγαπάει πολύ τα 80's, το horror, την επιστημονική φαντασία και γενικά οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
  • Αγαπημένη Ταινία:Donnie Darko
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: διαβάζει πολλούς, όμως ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει ο Edgar Allan Poe
  • Παιδικός Ήρωας: Harry Potter
  • Αγαπημένο Ζώο: ο πιστός της ακόλουθος, ο Δούκας
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments