Διαγωνισμός “ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ” και “Η ΓΚΟΥΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ” *ΕΛΗΞΕ*

Όροι Διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κάνετε like στο λογαριασμό facebook του SpoilerAlert και των Εκδόσεων Κλειδάριθμος. Σημειώνουμε ότι κατά τη διαδικασία της απαρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται σε ανοιχτούς και όχι private λογαριασμούς.

2. Πρέπει να κάνετε κοινοποίηση τη φωτογραφία διαγωνισμού του SpoilerAlert στο δικό σας λογαριασμό Facebook.

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Πέμπτη 6/7/17 έως την λήξη του την Πέμπτη 20/7/17 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: 2 νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν με το προσωπικό του SpoilerAlertgr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ένα αντίτυπο της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου «ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ” για τον πρώτο νικητή και ένα αντίτυπο της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου “Η ΓΚΟΥΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ» για τον δεύτερο νικητή, προσφορά των Εκδόσεων Κλειδάριθμος. Τα δώρα θα πρέπει να τα παραλάβουν οι νικητές αν μένουν εντός Αθηνών από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Κλειδάριθμος (ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ 5, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΤΗΛ. 210-5237635). Αν οι νικητές μένουν εκτός Αττικής, θα τους αποσταλούν (για το σκοπό αυτό θα πρέπει να δώσουν στοιχεία αποστολής: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ).

Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις Κλειδάριθμος διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Georgia Vetsou
6 years ago

Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτά τα εξαιρετικά βιβλία ότι καλύτερο για συντροφιά στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις