Όροι Διαγωνισμού “Κλειστό Φέρετρο” από τις Εκδόσεις Διόπτρα (ΕΛΗΞΕ)

Όροι Διαγωνισμού:
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το βίντεο/ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του SpoilerAlert στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας.

2. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων Διόπτρα και στη σελίδα του Spoileralert.gr στο Facebook

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του τη Δευτέρα 7/11/16 έως την λήξη του την Κυριακή 13/11/16 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: 1 νικητής θα προκύψει από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, ο οποίος θα ανακοινωθεί στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlertgr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Το δώρο του διαγωνισμού είναι 1 αντίτυπο της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου «Κλειστό Φέρετρο» της Sophie Hannah, προσφορά των Εκδόσεων Διόπτρα. Το δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους νικητές. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις Διόπτρα διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
EFI HATZIRIZOY
7 years ago

EYXARISTOYME PARA POLY

Sofia Marga
Sofia Marga
7 years ago

Ευχαριστουμε πολύ!!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σας ευχαριστουμε πολυ.!!!!!!!!!!!!!!