Καινούριες Ducktales μετά από 27 χρόνια! (Trailer)

Σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια της παιδικής μας ηλικίας βρίσκονται και οι παπιοπεριπέτειες. 27 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν τους, επιστρέφουν ξανά κοντά μας, ακόμα ένα σημάδι ότι ζούμε στην εποχή της νοσταλγίας.

Ξεκινώντας από τα θετικά στοιχεία που γνωρίζουμε, πρόκειται για reboot, οπότε πιθανόν αν κάποιος έχει μνήμη ελέφαντα και θυμάται κάποια επεισόδια να ξαναδεί παρόμοιες ιστορίες.  ο David Tennant θα δανείζει τη φωνή του στον Scrooge, με τους Danny Pudi (o Abed του Community), Bobby Moynihan (Forgetter Bobby στο Inside Out) και Ben Schwartz (Jean-Ralphio στο Parks and Recreation) να υποδύονται τα 3 ανιψάκια.

Δυστυχώς (προσωπική γνώμη) ενώ η νέα εκδοχή του σκίτσου είναι αρκετά πιστή στους αρχικούς χαρακτήρες του Donald και του Scrooge, για κάποιο λόγο τα 3 ανιψάκια είναι σχεδιασμένα με τεράστια κεφάλια που μοιάζουν με “Funko Pop!” φιγούρες ή (για να σας “κάψω” σε αντίστοιχο νοσταλγικό πνεύμα) με τους μπασκετμπολίστες του NBA JAM όταν έβαζες εκείνο το αλησμόνητο cheat…

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments