Μυστηριώδες trailer στο YouTube δείχνει Spinoff του Game of Thrones στην σημερινή εποχή

Το Game of Thrones είναι, χωρίς αμφιβολία, μια καταπληκτική σειρά, βασισμένη σε μια εκπληκτική σειρά βιβλίων. Η ιστορία είναι μαγευτική, και οι καλογραμμένοι χαρακτήρες σε συνδυασμό ε τις ανατροπές του σεναρίου δημιουργούν πραγματικά μια καθηλωτική σειρά. Παρόλαυτά, σκεφτήκατε ποτέ πώς θα ήταν η σειρά αν εκτυλίσσονταν στη σημερινή εποχή; Αναρωτηθήκατε πως θα έμοιαζε κάτι τέτοιο; Όλοι οι χαρακτήρες, οι τοποθεσίες και η κεντρική ιστορία να προσαρμόζονταν στο παρόν; Ένα trailer που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες μέρες μας υπόσχεται τη σειρά  ‘Westeros‘ που θα κάνει ακριβώς αυτό!

Παρότι δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τους δημιουργούς, και φαίνεται ότι είναι fan made, σίγουρα αξίζει επαίνους για την πολύ ενδιαφέρουσα προσαρμογή της σειράς στην εποχή μας. Ελπίζουμε, μόνο, να μην μείνει απλά ένα όμορφο fan-made trailer που βγήκε με αφορμή το τέλος της 7ης σεζόν, αλλά όντως να το δούμε να γίνεται (έστω) μια μίνι σειρά στο YouTube!

Πηγή

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments