Νέο Halloween με Curtis και Carpenter

halloween

Ενώ το πολύπαθο franchise του Halloween τα τελευταία 39 χρόνια, είχε τα πάνω και τα κάτω του μετά από πληθώρα sequels και Rob Zombie remakes, υπάρχει μια λάμψη ελπίδας για τους φανατικούς της σειράς. Τα τελευταία νέα μιλούν για την επιστροφή της Jamie Lee Curtis ως Laurie Strode και του John Carpenter στο τιμόνι του εκτελεστικού παραγωγού – συμβούλου ενώ φήμες τον εμπλέκουν και στο soundtrack, που είχε γράψει το ατμοσφαιρικό score στην πρώτη ταινία.

Ο ίδιος ο Carpenter αποκάλυψε πρόσφατα ότι η νέα Halloween ταινία, η οποία απροπό βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής, θα αγνοήσει όλα τα sequels, όμως αρνήθηκε να προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Danny McBride και David Gordon Green με σκηνοθέτη τον δεύτερο που τους γνωρίσαμε από τις κωμωδίες, Vice Principals του HBO και Your Highness. Γνωστοί για τις κωμικές τους απλωτές φρόντισαν μέσω δηλώσεων του ίδιου του McBride να καθησυχάσουν τους τρομοφάν του Michael Myers, λέγοντας συγκεκριμένα: “Ίσως υπάρξει κάποιο αστείο αλλά το υπόλοιπο φιλμ θα είναι εντελώς… Horror”.

Εμείς ελπίζουμε να μην συρθεί ο αγαπητός μας Michael Myers σε ακόμα μία Χολιγουντιανή αρπαχτή και να μας κόψει έστω για 90 λεπτά το αίμα ή ότι αλλά θελήσει…

Πηγή

About The Author

Γιώργος Σακκάς
Ονομαζομαι Γιωργος Σακκάς. Γεννήθηκα πριν 38 χρόνια στη Θεσσαλονικη. Το καλοκαίρι του '86 ειδα τον κύριο Φώτη να εκκρεμεί στο σαλόνι του σπιτιού του σαν δερμάτινο σακί γεμάτο ανενεργά όργανα. Είδα χωρις γονική συναίνεση σε βιντεοκασέτα το φρικιαστικό φιλμ "Τα κομμάτια" του Juan Piquer Simon και η γιαγιά μου, μου διάβασε το κοράκι του Edgar Allan Poe. Αυτά τα τρία συστατικά πύργωσαν μέσα μου τα θεμέλια για την απάντηση στην ερώτηση των τριγύρω μου σχετικά με την ασχολία μου οταν μεγαλώσω. Τωρα που μεγάλωσα ακομα βλέπω στον ύπνο μου τον Κυρ-Φωτη, στον ξύπνιο μου τα κομμάτια και ακούω στα αυτιά μου το φτερούγισμα του κορακιού. Ειμαι συγγραφέας. Το 2015 με τη μορφή αυτοέκδοσης κυκλοφόρησα το πρώτο μου βιβλιο με τιτλο: και μετά, σιωπή! Ενώ τον Νοέμβριο του 2016 απο τις εκδόσεις Όστρια, το βιβλιο "ΠΡόΣΩΠΑ".
Με τη συγγραφή κατάφερα (επιτέλους) να συνεννοηθώ με τον παρανοϊκό μέσα μου.
Εχω δυο κόρες και μισώ ήδη τους μελλοντικούς γαμπρούς!
Αυτά.
  • Αγαπημένη ταινία: Η λογική λέει Ο νονός. Η καρδιά Τα κομμάτια.
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Poe. Καζαντζάκης.
  • Παιδικός Ήρωας: Ο Σαραβάκος.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο ζημιοχθόριος ξαπλάνθρωπος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments