Έρχεται ένα “Logan-ίστικο” φινάλε για το Rambo

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η επόμενη ταινία Rambo γυρίζεται ήδη, με τον Sylvester Stallone στο ρόλο του John Rambo για τελευταία φορά. Στην πρώτη εικόνα που έχουμε, ο Rambo έχει αλλάξει τον πράσινο μπερέ του με ένα καουμπόικο καπέλο. Προμηνύεται να είναι και το κύκνειο άσμα της σειράς, με τον χαρακτηριστικό τίτλο : “Last Blood“.

Αυτή τη φορά ο ήρωας θα κληθεί να διασώσει την κόρη μιας δημοσιογράφου που ερευνούσε το καρτέλ στο Μεξικό, και έπεσε θύμα απαγωγής. Με τον γερασμένο πρωταγωνιστή να διασχίζει τα σύνορα στην τελική αποστολή ενός παλαίμαχου πολεμιστή, μας ακούγεται σαν να μιλάμε για μια προσέγγιση τύπου “Logan“!…

Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2019.

Image result for last blood rambo hat

Πηγή

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments