Όροι Διαγωνισμού “Καλή Αντάμωση Εκεί Ψηλά” από τις Εκδόσεις Μίνωας (ΕΛΗΞΕ)

Όροι Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το βίντεο/ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του SpoilerAlert στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας. https://www.facebook.com/Spoileralertgr/posts/820828824652099

2. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων Μίνωας στο Facebook ( https://www.facebook.com/minoaseditions)

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του τη Δευτέρα 02/02/15 έως την λήξη του στις 16/02/15 και ώρα 12:00.
Γ. Νικητές: 3 (τρεις) νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. Αν κάποιος/κάποια από τους νικητές δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.
Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 3 (τρία) αντίτυπα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου “Καλή αντάμωση εκεί ψηλά” του Πιερ Λεμέτρ, προσφορά των Εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ. Το δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους νικητές, μετά από συνεννόηση με την κα. Σπυριδούλα Γάτσιου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.
Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.
ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

spirou Η spirou είναι δασκάλα και αγαπάει τα βιβλία, τις ταινίες και τις κατασκευές. Τα βιβλία του Stephen King είναι το μεγάλο της πάθος. Μαζί με τον Γιώργο δημιούργησαν το SpoilerAlert.gr για να διοχετεύσουν την αγάπη τους για το μοντάζ. Είναι υπεύθυνη για την εκπομπή Βιβλιοσκώληκες, μοντάρει διάφορα βίντεο, γράφει άρθρα και ανανεώνει το instagram της σελίδας.
  • Αγαπημένη ταινία: The Matrix
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Stephen King, Jane Austen
  • Παιδικός ήρωας: Πήτερ Παν
  • Αγαπημένο ζώο: σκύλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments