Όροι Διαγωνισμού “Η Εκδίκηση” από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο (ΕΛΗΞΕ)

Όροι Διαγωνισμού
Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Facebook.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:
1. Πρέπει να κοινοποιήσετε στο προφίλ σας το βίντεο/ποστ για το διαγωνισμό, που βρίσκεται στη σελίδα του SpoilerAlert στο Facebook. Σημειώνουμε ότι κατά την διαδικασία της απαρίθμησης των υποψηφίων, θα θεωρηθούν έγκυρες οι συμμετοχές εκείνες που θα εμφανίζονται στα shares του Post της σελίδας μας.

2. Πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των Εκδόσεων Μεταίχμιο και στη σελίδα του Spoileralert.gr στο Facebook

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του τη Πέμπτη 30/06/16 έως την λήξη του το Σάββατο 9/07/16 και ώρα 23:59.
Γ. Νικητές: 2 νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook. Αν κάποιος/κάποια από τους νικητές δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr, το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.
Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 2 αντίτυπα της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου «Η εκδίκηση» της Yrsa Sigurdardottir, προσφορά των Εκδόσεων Μεταίχμιο. Το δώρο θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους νικητές. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.
Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές SpoilerAlertgr και Εκδόσεις Μεταίχμιο διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.
ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments