Σκυλίσια ψυχή

Κυκλοφόρησε χθες, 11 Οκτωβρίου, από τις εκδόσεις Πατάκη και θα μας “γυρίσει πίσω”.
Θα μας γυρίσει στην εποχή του Β’ παγκοσμίου πολέμου, εκεί που το μίσος έπεφτε πάνω στις πλάτες αθώων ανθρώπων. Μια από αυτούς, η Έστερ, σώζεται χάρη στην βοήθεια ενός σκύλου. Η δύσκολη εποχή που έζησε την φτάνει πολλές φορές σε σημείο να χάσει την ανθρωπιά της, αλλά δεν την χάνει. Απαντάει στο μίσος και την προκατάληψη με αγάπη, δίνοντας μας ένα μάθημα για το σήμερα. Ο πολυγραφότατος συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, θα καταφέρει να μας κερδίσει και πάλι; Η απάντηση θα δοθεί στα βιβλιοπωλεία και στις παρουσιάσεις του βιβλίου ανά την Ελλάδα.
skilisia-psixi

Υ.Γ.: Μέχρι να διαβάσουμε το βιβλίο βέβαια, μπορούμε να “προετοιμαστούμε” δείχνοντας την στοργή μας στους καλύτερους μας φίλους. Ξέρετε ποιους εννοώ. 🙂

About The Author

Konstantina Makridaki
Full time consultant, part time all kinds of everything. Όταν δεν είναι στην δουλεία κυκλοφορεί με ένα βιβλίο στο χέρι και πηγαίνει για μάθημα/παράσταση improv. Η σχέση της με τα βιβλία μπορεί να παρομοιαστεί με την σχέση Gollum-δαχτυλιδιου. Αγαπά να διαβάζει ακόμα και τα είδη που μισεί, για να μπορεί να τα κράζει με ευχαρίστηση μετά. Παθιάζεται με τις ξένες γλώσσες , οι οποίες την βοηθούν να διαβάζει ακοοοοοοομα περισσότερα βιβλία! Όνειρο της, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.
  • Αγαπημένες ταινίες: YA, Βαλκανικές, όλες του Πέδρο Αλμοδόβαρ
  • Αγαπημένος Συγγραφέας:Ιζαμπέλ Αλιέντε
  • Παιδικοί Ήρωες:Ματίλντα, Ερμιόνη Γκρέιντζερ
  • Αγαπημένο Ζώο:Γάτα (Ornithorhynchus anatinus)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments