Ο τίτλος του Reboot του Terminator

O James Cameron επιστρέφει, ως παραγωγός αυτή τη φορά, στο franchise που δημιούργησε το 1984 και φέρνει μαζί του και την Linda Hamilton. O Arnold Schwarzenegger επίσης θα επιστρέψει στον ρόλο του Εξολοθρευτή.

Ακολουθώντας τη λογική ταινιών όπως το πρόσφατο Halloween (2018) και το X-Men: Days of Future Past (2014) διαγράφει τις κινηματογραφικές συνέχειες που ακολούθησαν τo Τ2: Judgment Day και συνεχίζει την ιστορία αμέσως μετά τα γεγονότα της Μέρας της Κρίσης. Ο ίδιος ο Cameron μάλιστα είχε πει σε συνέντευξη του ότι θα αντιμετωπίσουν τις ταινίες που βγήκαν μετά (Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator Salvation και Terminator Genisys) σαν ένα κακό όνειρο.

Η νέα ταινία λοιπόν τιτλοφορείται Terminator: Dark Fate, έχει ως σκηνοθέτη τον Tim Miller (Deadpool) και ημερομηνία εξόδου τις 22 Νοεμβρίου 2019.

Πηγή

About The Author

thanarm
Όταν ήταν μικρός ο thanarm ήταν άταχτος και απρόσεκτος και έπεσε μέσα στη χύτρα με ζωμό από σελιλόιντ. Ναι καλά διαβάσατε σελιλόιντ, αυτό το πλαστικό εύφλεκτο υλικό από νιτροκυτταρίνη, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κινηματογραφικού φιλμ. Οι παρενέργειες βαριές και ανίατες. Από τότε στις φλέβες του κυλάει αυτός ο ζωμός και για να συνεχίζει να κυλάει πρέπει να βλέπει διαρκώς ταινίες… Ενίοτε και να γράφει για αυτές...
  • Αγαπημένες ταινίες: Η Πηγή της Ζωής, Εις το Όνομα του Πατρός, Fight Club, Psycho, Τα Μυαλά που Κουβαλάς
  • Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Twin Peaks, The X-Files, Breaking Bad
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Irvin Yalom 
  • Παιδικός Ήρωας: Batman
  • Αγαπημένο ΖώοΤο γαϊδούρι, το θαυμάζει για την υπομονή του…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments