2ο trailer για το The Maze Runner

Μια ομάδα έφηβων αγοριών ζει οργανωμένη στο Glade, ένα μέρος στην ύπαιθρο που περιβάλλεται από έναν αχανές λαβύρινθο. Κάθε μήνα, ένα έφηβο αγόρι στέλνεται στο Glade, και αυτή τη φορά είναι η σειρά του Thomas. Ο Thomas δεν θυμάται τίποτα εκτός από το όνομά του, το ίδιο και τα υπόλοιπα αγόρια, δεν έχουν μνήμες από τις ζωές τους πριν φτάσουν σε αυτό το μέρος. Την επόμενη μέρα από την άφιξη του, στέλνεται ένα κορίτσι. Η Teresa θα είναι η τελευταία που θα μπει στο Glade, για πάντα. Όταν τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι δε γίνεται να μείνουν για πάντα σαν φυλακισμένοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να λύσουν τον γρίφο του λαβυρίνθου και να δραπετεύσουν. Τα τέρατα όμως, οι Θεριστές (Grievers) τους παραμονεύουν σε κάθε γωνία.
Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στον κινηματογράφο από 18 Σεπτεμβρίου. Σκηνοθετεί ο Wes Ball. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι αυτό που συμβαίνει όταν το Lord of the Flies συναντάει το Lost. Πρωταγωνιστούν οι Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter και ο (γνωστός ως Jojen Reed του Game of Thrones) Thomas Brodie – Sangster.

Sissy Michailidou

F A C E B O O K : https://www.facebook.com/Spoileralertgr

I N S T A G R A M: http://instagram.com/spoileralert_gr

T W I T T E R : https://twitter.com/SpoilerAlertgr (@SpoilerAlertgr )

About The Author

Sissy Michailidou Η Σίσσυ είναι φοιτήτρια αυτοματισμού και λατρεύει να αναλύει σειρές και ταινίες. Αν βρεθείτε κατά λάθος στην παρέα της θα σας πει όλα τα spoilers από το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που είδε, ακόμα κι αν εσείς είστε clueless επί του θέματος. Ξέρει απέξω αμέτρητους διαλόγους από τα αγαπημένα της επεισόδια / ταινίες όμως όταν ήταν στο σχολείο ποτέ δεν έμαθε αποστήθιση ούτε μισή σελίδα ιστορίας. Πειραματίζεται με το μοντάζ και τη γραφιστική σαν χόμπυ. Φυσικά, για να είναι εδώ της αρέσει να γράφει, ακόμα κι αν σπάνια πια βρίσκει έμπνευση. Αγαπημένο της βιβλίο είναι η “Ιστορία Χωρίς Τέλος” επειδή την εκφράζει όσο κανένα άλλο και θα είναι forever bitter από την αντίστοιχη ταινία που δεν άγγιξε καν τα σπουδαιότερα νοήματα του βιβλίου.
  • Αγαπημένη ταινία:  Inception, αν και πάντα ξαναβλέπει τις αγαπημένες της παιδικές, Lion King, Anastasia, The Incredibles
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Sylvia Plath
  • Παιδικός ήρωας: Hermione Granger, Powerpuff Girls, και η παρέα από τη σειρά βιβλίων “4 1/2 Φίλοι”
  • Αγαπημένο ζώο: πάντα ήθελε γάτα για κατοικίδιο, όμως κατέληξε να έχει σκύλο και κουνέλι
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments