Το Εναλλακτικό finale του “How I Met Your Mother”

Το τέλος του How I Met Your Mother δεν ήταν αυτό που οι περισσότεροι από εμας περιμέναμε. Τώρα που το σκέφτομαι, αρκετοί ήταν αυτοί που θέωρούσαν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να τελειώσει κάπως έτσι, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που απογοητευτηκαν από το finale της σειράς, μιας και έδινε την εντύπωση πως ενώ ήταν το τέλος που είχαν σκεφτεί από την αρχή για τους χαρακτήρες, ηταν ένα τέλος που δεν ταίριαζε καθόλου στους ήρωες όπως εξελίχθηκαν μέσα στα χρόνια εξέλιξης της σειράς . Όπως και να έχει, για όλους εμάς που θέλαμε ένα εναλλακτικό φινάλε στην ιστορία του Ted και της παρέας του, ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε μιας και το σχετικό βίντεο (που οι παραγωγοί είχαν υποσχεθεί να βγει στο DVD της 9ης Season) είναι πλέον online και το έχουμε εδώ για σας! 

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αλίκη
9 years ago

Nαι. Πιστεύω πως αυτό το τέλος μου αρέσει περισσότερο!!!!!! Και αστείο και νοσταλγικό, ότι πρέπει για τελευταίο επεισόδιο αγαπημένης σειράς!! Το άλλο ήταν λίγο μπερδεμένο και κουραστικό…..