Το Twin Peaks επιστρέφει – πότε είναι η πρεμιέρα

25 χρόνια, 7 μήνες, και 3 μέρες μετά, ο ειδικός πράκτορας του FBI Dale Cooper επιστρέφει στον μυστήριο κόσμο του Twin Peaks.
Στις 21 Μαΐου 2017 η θρυλική σειρά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω του ShowTime Networks. Το επεισόδιο της πρεμιέρας θα έχει διάρκεια 2 ωρών και θα είναι σκηνοθετημένο από τον David Lynch. Η νέα σεζόν θα αποτελείται συνολικά από 18 επεισόδια με το φινάλε να προβάλλεται στις 3 Σεπτεμβρίου 2017. Εν ολίγοις, αυτό το καλοκαίρι ανήκει δικαιωματικά στον ύποπτο κόσμο που ξεπήδησε από την φαντασία των David Lynch και Mark Frost.Twin PeaksΠριν περίπου ένα μήνα, δημοσιεύτηκε ένα από τα πρώτα δείγματα του νέου κύκλου μέσα από ένα βιντέακι στο οποίο παρακολουθούμε τον David Lynch, στον ρόλο του Gordon Cole να απολαμβάνει τη γεύση ενός… ντόνατ!


Τώρα βγαίνει ένα μικρό teaser που μας παρουσιάζει τον πράκτορα Dale Cooper.


Οι απανταχού φαν της σειράς κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας με αγωνία ένα πρώτο δείγμα του νέου κύκλου με ένα ολοκληρωμένο trailer.

About The Author

thanarm
Όταν ήταν μικρός ο thanarm ήταν άταχτος και απρόσεκτος και έπεσε μέσα στη χύτρα με ζωμό από σελιλόιντ. Ναι καλά διαβάσατε σελιλόιντ, αυτό το πλαστικό εύφλεκτο υλικό από νιτροκυτταρίνη, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κινηματογραφικού φιλμ. Οι παρενέργειες βαριές και ανίατες. Από τότε στις φλέβες του κυλάει αυτός ο ζωμός και για να συνεχίζει να κυλάει πρέπει να βλέπει διαρκώς ταινίες… Ενίοτε και να γράφει για αυτές...
  • Αγαπημένες ταινίες: Η Πηγή της Ζωής, Εις το Όνομα του Πατρός, Fight Club, Psycho, Τα Μυαλά που Κουβαλάς
  • Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές: Twin Peaks, The X-Files, Breaking Bad
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: Irvin Yalom 
  • Παιδικός Ήρωας: Batman
  • Αγαπημένο ΖώοΤο γαϊδούρι, το θαυμάζει για την υπομονή του…
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments