Οι τοποθεσίες στην Ιρλανδία που γυρίστηκε το Game Of Thrones γίνονται κι επίσημα επισκέψιμες!

Θέλετε να επισκεφθείτε το Winterfell; Πολύ σύντομα θα μπορέσετε.

Το κάστρο δεν είναι απλά ένα “μοντέλο” όπως το Κάμελοτ των Monty Pythons, αλλά αποτελεί μια απ’ τις τοποθεσίες στην Βόρεια Ιρλανδία τις οποίες η HBO σκέφτεται να αξιοποιήσει τουριστικά τώρα που πλέον τα γυρίσματα πλησιάζουν στο οριστικό τους τέλος. Σκηνικά όπως το Winterfell (Κάστρο Ward στο County Down), το Castle Black (ένα ειδικά διαμορφωμένο λατομείο στο Magheramorne),το King’s Landing (κοντά στο Armoy) αλλά και ένα στούντιο στο οποίο θα υπάρχει έκθεση με αντικείμενα, αναμνηστικά και props που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά, πιθανολογείται ότι θα είναι οι στάσεις του τουρ που σχεδιάζει η εταιρεία και θα είναι διαθέσιμο απ’ τις αρχές του 2019.

game-of-thrones-winterfell-exterior-600x338
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το HBO εκθέτει στο κοινό σκηνικά, κοστούμια και λοιπά καθώς έχουν οργανώσει ήδη την Touring Exhibition αλλά έχουν επεκτείνει το brand και με το Game of Thrones Live Concert Experience.

Ξεκινήστε λοιπόν να ψάχνετε εισιτήρια για Ιρλανδία!

game-of-thrones-sana-arya-600x338

ΠηγήAbout The Author

Ευγενία Τσιραντωνάκη
Την Ευγενία θα την βρεις συνήθως πίσω από βιβλία και χαρτιά να διαβάζει και να γράφει στα ημερολόγια της (ναι, έχει πολλά) ακούγοντας μουσική. Εναλλακτικά, θα βλέπει σειρές και ταινίες. Αγαπάει πολύ τα 80's, το horror, την επιστημονική φαντασία και γενικά οτιδήποτε δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.
  • Αγαπημένη Ταινία:Donnie Darko
  • Αγαπημένος Συγγραφέας: διαβάζει πολλούς, όμως ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει ο Edgar Allan Poe
  • Παιδικός Ήρωας: Harry Potter
  • Αγαπημένο Ζώο: ο πιστός της ακόλουθος, ο Δούκας
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments