Όροι Διαγωνισμού True Story (ΕΛΗΞΕ)

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από το SpoilerAlert.gr σε συνεργασία με τη Web Comics. Διεξάγεται από τρίτους φορείς οι οποίοι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ορθή διεξαγωγή και αναγνωρίζεται ότι δεν έχουν ουδεμία σχέση, έμμεση ή άμεση με το Youtube.

Κανόνες διαγωνισμού

Α. Όροι του διαγωνισμού:

1. Πρέπει να κάνετε ένα σχόλιο στο βίντεο της συνέντευξης “Καρικατούρες” (https://www.youtube.com/watch?v=Nj59awJsyY8)

Β. Διάρκεια: Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την έναρξή του την Τρίτη 25/10/16 έως την λήξη του στις 01/11/16 και ώρα 23:59.

Γ. Νικητές: 2 (δύο) νικητές θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, μέσω κλήρωσης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη σελίδα του SpoilerAlertgr στο Facebook και με απάντηση στο σχόλιό τους στο Youtube (αν είναι δυνατό, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του νικητή). Αν κάποιος/κάποια από τους νικητές ειδοποιηθεί και δεν επικοινωνήσει με το προσωπικό του SpoilerAlert.gr , το SpoilerAlertgr δύναται να δώσει το δώρο σε άλλο/η νικητή/τρια.

Δ. Δώρο: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 2 αντίτυπα του άλμπουμ “True Story” της Δήμητρας Αδαμοπούλου, προσφορά της Jemma Press. Το δώρο θα παραλάβει ο νικητής από τη Jemma press (αν διαμένει στην Αττική) ή θα του αποσταλεί (αν μένει στην υπόλοιπη Ελλάδα) μετά από συνεννόηση με την κα. Σπυριδούλα Γάτσιου. Το δώρο είναι προσωπικό και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλες υπηρεσίες, παροχές ή χρήματα σε καμία περίπτωση.

Ε. Αλλαγές: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους όρους του διαγωνισμού, να παρατείνουν, να μειώσουν ή να διακόψουν τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας ή για άλλο σημαντικό λόγο. Σε κάθε περίπτωση θα ανακοινωθεί σε σελίδα των διοργανωτών σχετική ειδοποίηση.

ΣΤ. Αποδοχή όρων: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

About The Author

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments