Καταιγισμός νέων από το πάνελ της DC στο SDCC 2016! Αρχικά είδαμε το trailer της επερχόμενης ταινίας Wonder Woman, με πρωταγωνιστές την Gal Gadot και τον Chris Pine.

Πολλά υποσχόμενο και… ΧΩΡΙΣ αόρατο τζετ!

Ύστερα επήλθε μια πολύ μεγάλη έκπληξη! Ένα πρώτο peak στην ταινία που όλο το fandom περίμενε. Την ταινία Justice League. Η στροφή σε πιο light αισθητική και διαλόγους είναι ξεκάθαρη (όχι πως αυτό είναι απαραίτητα καλό) και σίγουρα κάποιος είπε στους καλλιτέχνες πως δεν είναι κακό να χρησιμοποιούν λίγο πιο φωτεινά χρώματα!

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θα πω πως φαίνεται πως έχει λίγο παραπάνω καρδιά απ’ ότι μας έχει συνηθίσει η DC.

Hint: Ο Flash βλέπει Rick and Morty στο Backround.

Τέλος ένα μακροσκελές και αρκετά καλό trailer του Suicide Squad που σε λίγο καιρό θα είναι στους κινηματογράφους.

The following two tabs change content below.
LordOdy

LordOdy

Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz