Αναδημοσίευση από το www.klik.gr

Το FOX αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη δεύτερη σεζόν του «Wayward Pines» χαρακτηρίζοντας το επεισόδιο της επόμενης Πέμπτης, ως φινάλε σειράς και όχι σεζόν.

Το δίκτυο έχει επιβεβαιώσει ότι η σειρά  θα θεωρηθεί πλέον ως miniseries, παρά τις συζητήσεις για δεύτερη σεζόν.

wayward pines

Η ακύρωση του «Wayward Pines» δεν πλήττει όσο φαίνεται, το κύρος της ομάδας παραγωγής, στην οποία συμμετείχε και ο M. Night Shyamalan, καθώς η πρώτη σεζόν σχεδιάστηκε εξ αρχής για να αφηγηθεί μια πλήρη ιστορία, στο ίδιο πνεύμα με  σειρές όπως το «True Detective» ή το «American Horror Story».

wayward pines

Άλλωστε τα δέκα επεισόδια της σειράς βασίστηκαν στην τριλογία «Pines» του συγγραφέα Blake Crouch και δεν υπήρχε κάποιο σενάριο για τον δεύτερο κύκλο.

Ωστόσο, ο M. Night Shyamalan είχε ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδια για τη δεύτερη σεζόν, στην οποία θα παρουσιαζόταν μια νέα ιστορία, αλλά, τελικά, το FOX αποφάσισε ότι οι θεαματικότητες δεν δικαιολογούσαν τέτοια σχέδια.

wayward pines

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν οι παραγωγοί του «Wayward Pines» θα αναζητήσουν νέο κανάλι για τα σχέδια τους για δεύτερη σεζόν.

Προς το  παρόν, αν δε φοβάστε τα spoilers,  δείτε το promo για το φινάλε της σειράς.

Πηγή

The following two tabs change content below.
Γιώργος Βορριάς

Γιώργος Βορριάς

O Γιώργος τα τελευταία 20 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με κορυφαία σημεία της καριέρας του το μοντάζ της Juliet από το Lost να ακούει Καζατζίδη και να κλαίει, και ένα βίντεο κλιπ των Anathema που έλαχε να είναι το μοναδικό βίντεο του "Natural Disaster" στο YouTube τότε...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε μετά από αρκετό "ζμπρώξιμο", γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 200+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-CornManiac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"

Leave a Reply

1 Comment on "Ολοκληρώνεται τελικά το Wayward Pines στο επόμενο επεισόδιο!"

Notify of
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] Πηγή The following two tabs change content below. […]

wpDiscuz