Ολοκληρώνεται τελικά το Wayward Pines στο επόμενο επεισόδιο!

Αναδημοσίευση από το www.klik.gr

Το FOX αποφάσισε να μην προχωρήσει με τη δεύτερη σεζόν του «Wayward Pines» χαρακτηρίζοντας το επεισόδιο της επόμενης Πέμπτης, ως φινάλε σειράς και όχι σεζόν.

Το δίκτυο έχει επιβεβαιώσει ότι η σειρά  θα θεωρηθεί πλέον ως miniseries, παρά τις συζητήσεις για δεύτερη σεζόν.

wayward pines

Η ακύρωση του «Wayward Pines» δεν πλήττει όσο φαίνεται, το κύρος της ομάδας παραγωγής, στην οποία συμμετείχε και ο M. Night Shyamalan, καθώς η πρώτη σεζόν σχεδιάστηκε εξ αρχής για να αφηγηθεί μια πλήρη ιστορία, στο ίδιο πνεύμα με  σειρές όπως το «True Detective» ή το «American Horror Story».

wayward pines

Άλλωστε τα δέκα επεισόδια της σειράς βασίστηκαν στην τριλογία «Pines» του συγγραφέα Blake Crouch και δεν υπήρχε κάποιο σενάριο για τον δεύτερο κύκλο.

Ωστόσο, ο M. Night Shyamalan είχε ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδια για τη δεύτερη σεζόν, στην οποία θα παρουσιαζόταν μια νέα ιστορία, αλλά, τελικά, το FOX αποφάσισε ότι οι θεαματικότητες δεν δικαιολογούσαν τέτοια σχέδια.

wayward pines

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν οι παραγωγοί του «Wayward Pines» θα αναζητήσουν νέο κανάλι για τα σχέδια τους για δεύτερη σεζόν.

Προς το  παρόν, αν δε φοβάστε τα spoilers,  δείτε το promo για το φινάλε της σειράς.

Πηγή

About The Author

Γιώργος Βορριάς O αρχισυντάκτης του Spoileralert.gr τα τελευταία 25 χρόνια κυκλοφορεί ανάμεσά μας με μια κάμερα, μαζεύοντας υλικό για μοντάζ. Από το 2006 άρχισε να ανεβάζει βίντεο και στο YouTube με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα...
Tο SpoilerAlert.gr το ξεκίνησε διστακτικά, γιατί δεν περίμενε να το βλέπουν ούτε οι φίλοι του, και φοβόταν πως θα βαριόταν γρήγορα.
Αρκετά χρόνια, και 350+ βίντεο αργότερα, μάλλον βγήκε λάθος, τουλάχιστον στο δεύτερο :p Έχει φτιάξει το κανάλι, τη σελίδα, κάνει το Pop-Corn Maniac, και μοντάρει Επεισοδιακούς, Καρικατούρες και διάφορα Specials.
  • Αγαπημένη ταινία: Έχει αναφέρει ήδη 50 στα βίντεο του, αλλά μάλλον ξεχωρίζει το "The Fountain"
  • Αγαπημένος συγγραφέας: Δεν είναι πολύ διαβαστερός, αλλά τα βιβλία του George Orwell τα χει λιώσει.
  • Παιδικός (και παντοτινός) Σούπερ- ήρωας: Al Bundy
  • Αγαπημένο ζώοΙπποπόταμος. H ενσάρκωση του "Zero Fucks Given"
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Πηγή The following two tabs change content below. […]