Το American Gods του Neil Gaiman στο Starz!

”Πράσινο φως” για τη μεταφορά του αριστουργήματος του Neil Gaiman, ‘’American Gods’’ στη μικρή οθόνη! Το κανάλι Starz έπιασε το project που άφησε το HBO, με συγγραφείς τους Bryan Fuller (Hannibal) και τον Michael Green (Heroes) και τον κύριο Gaiman ως executive producer.

Το American Gods έχει ως ιδέα το γεγονός ότι οι θεοί οι μυθικές φιγούρες και το φολκλορ υπάρχουν στην πραγματικότητα από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως υπάρχουν. Στο βιβλίο ακολουθούμε έναν πρώην κατάδικο με το όνομα Shadow όπου μετά την πρόωρη αποφυλάκιση του και το θάνατο της γυναίκας του από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, προσλαμβάνεται από μια μυστηριώδη φιγούρα, με το όνομα Wednesday (ζήλεψαν την οικογένεια Addams μάλλον) ως σωματοφύλακας. Αργότερα αποκαλύπτεται πως ο Wednesday είναι ουσιαστικά ο Odin, o θεός των Νορβηγών και βασιλιάς της Asgard, ο οποίος ταξιδεύει στην Αμερική στρατολογώντας ξεχασμένες θεότητες για μια επικείμενη μάχη με τους σύγχρονους Αμερικάνους Θεούς, όπως η Τεχνολογία, το ίντερνετ, τα social media και τις πιστωτικές κάρτες!!!

Μένει απλά να δούμε ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν τους ρόλους αυτών των χαρακτήρων.

Ανυπομονούμε για περισσότερα νέα!

american gods

About The Author

LordOdy Ο κόσμος αναφέρεται στο πρόσωπο του LordOdy ως επιστήμονας της θάλασσας. Αυτός όμως αρέσκεται να του απευθύνονται ως Ιππότη Jedi. Λατρεύει τα Comics τα videogames τις ταινίες και τις σειρές. Βρήκε το SpoilerAlert ως το επόμενο το θύμα του για να πείσει τον κόσμο πως η γνώμη του είναι η σωστή. Γράφει για κόμικς αλλά και ότι βρίσκει ενδιαφέρον και του κάνει εντύπωση, ενώ είναι υπεύθυνος για την εκπομπή Geek-taste μιας και η Geek και Pop κουλτούρα βρίσκεται παντού, οπότε γιατί όχι και στο πιάτο μας.
  • Αγαπημένη ταινία: Δύσκολη ερώτηση αλλά αν τον σημάδευε κάποιος με όπλο, μάλλον θα έλεγε fight club.
  • Παιδικός ήρωας: Ο Lensman από το ομώνυμο anime και ο Τρίτων με το ορειχάλκινο μαχαίρι.
  • Αγαπημένο Ζώο: Ο Bubastis, ο μεταλλαγμένος λίγκας του Οζυμανδία από το Watchmen και ο Battle-Cat η πράσινη τίγρη του He-Man.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments