Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το «X-Men: Apocalypse», την νέα ταινία από το franchise του X-Men, την οποία επιμελείται ο Bryan Singer, ο οποίος επιστρέφει μετά το Days of Future Past ως σκηνοθέτης και συνσεναριογραφος.

Το νέο φιλμ ακολουθεί την γνωστή ιστορία στους θαυμαστές των comic των X-Men ,με τους Professor X (James McAvoy),Magneto (Michael Fassbender) και Mystique (Jennifer Lawrence) να σμίγουν ξανά απέναντι στη απειλή του Apocalypse που επιθυμεί να ξεκινήσει μια εξελικτική ανακατάταξη.

Το cast είναι για μια ακόμη φορά εντυπωσιακό ενώ η πλοκή αναμένεται να παρουσιάσει πολλούς νέους χαρακτήρες μεταλλαγμένων, ουσιαστικά την καινούργια γενιά που θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα φίλμ.

Το «X-Men: Apocalypse» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Μαΐου του 2016 και φυσικά με το υψηλό επίπεδο παραγωγής θα συνεχίσει το εξαιρετικό και εντυπωσιακό franchise των αγαπημένων μεταλλαγμένων μας.

The following two tabs change content below.
zgou

zgou

Ο Ζgou είναι θύμα της ποπ κουλτούρας. Έμαθε να δένει τα κορδόνια του την μέρα που είδε το Stand by me. Έχει δύο άσπρες τρίχες στα μαλλιά, ενώ στην φέτα επιλέγει να μην βάζει ρίγανη. Μουσικόφιλος, φανατικός σινεφίλ και series maniac, ονειρεύεται μια μέρα να γίνει άνω τελεία σε κείμενο του Ηλία Φραγκούλη.

Category:

Recent-Alert!

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
wpDiscuz